Olyan napokat élek meg hogy horror! De velem ez nem történhet meg, nem lehetek terhes egy hiba miatt! Megtudtok nyugtatni?
Nagyoon nagyon megbántam.Lefeküdtem az egyik közeli. ismerősöm jegyesével szilveszterkor. (házasodnak nemsokára)
Elsején nem volt ügyelet,utána meg dolgozni mentem és nem volt időm elmenni feliratni eseményutánit...
Tudom hogy nagyot veszitettem ezzel.mert most idegeskedhetek ezen.De csak abban hiszek nem most leszek terhes egy ekkora bolondságból.
Ez a dolog a menstruációm(ami 6 napos) volt 7 nappal és félek hogy bajba leszek.
(Nem szakította meg!)
Nem tudunk megnyugtatni, pont az ilyen egyszeri alkalmakból szeretnek a babák megfoganni, aki meg akarja, az tornázhat érte hónapokig.
Ráadásul pont peteéréskor voltatok együtt élesben, hát ha direkt akartál volna teherbe esni, akkor se időzíthettél volna jobban.
A legtöbb abortusz úgy kezdődik, hogy "ilyen velem nem történhet meg egy apró hiba miatt".
Imádkozz. Ennyi.
Tíz nap múlva tesztelhetsz, akkor már 80%, hogy tudni fogod a választ.
Remélem, amikor te készülsz majd az esküvődre, akkor is jön majd egy csaj, aki lefekszik a vőlegényeddel. Majd vágjál hozzá jó képet, hiszen te is ezt csináltad, nem ítélheted el.
Amúgy komolyan nem értem, ha nem akartok egymástól semmit, akkor miért kell iylet tenni, miért kell iylen kis xarkavarónak lenni, hát úgyse téged fog elvenni, neked sem kell az a pasi.
Most ha terhes vagy, lesz egy gyerek, aki csonka családban nő fel, vagy mehetsz abortuszra, utána meg sirdogálhatsz, h nem tudod feldolgozni, ők szétmennek, vagy ha össze is házasodnak, folyton fel fog jönni ez az eset és elmérgesedik a kapcsolatuk.
szégyelljétek magatokat, a sors senkinek nem marad adósa. Törleszteni fog előbb vagy utóbb. Ha terhes vagy, akkor előbb.
Szia,én sem tudlak megnyugtatni, pont középidőben voltatok együtt, ha átlagos a ciklusod és 28-30 napra jön meg. :(
Hogy veszthettétek így el a fejeteket?...tudom,hogy nem ez volt a kérdés,és az eredmény szempontjából lényegtelen is,de túl sokat ittatok,vagy mi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!