Miert panaszkodik mindenki?
Budapesten legalabbis,rengeteken keresnek millio feletti fizetest,hiszen ha ez nem igy lenne nem latnek a buszrol, bmw x7es terepjarokkal szaguldozo, szoke noket peldaul.
Egyik ismim egyetemista es most vett maganak 3 millio ft erteku motort.
Kerdeztem tole mibol?'dadogott,de nem mondta meg.
Tehat lehet hogy, munkaber nem sok, de hogy mindenki keres a munkaberen felul penzt ami akar milliok az is biztos, csak nem tudom honnan,mibol.
Senki nem osztja meg.
Hát azoknak a nőknek a tesük a mindenük, amit egy sugardaddy jól ki is használ és pénzelheti őket. Vagy megdolgozott a fizetéséért, amit kétlek, de vannak ilyenek.
A gond azzal van, hogy hatalmas a gazdasági olló a jól keresők és az “átlagosan” keresők közül, plusz nincsenek megfelelően bejelentve se, tehát feketemunkából származik a jövedelmük egy része. Be vannak jelentve hat órával minimálbérrel... aztán ha lebetegednek fogják a fejüket.
Esetleg öröklésböl származhat még nagyobb vagyon, de annyi eszük talán van az embereknek, hogy nem herdálják el, de a pénz nagy csábító:D
"Kerdeztem tole mibol?'dadogott,de nem mondta meg. "
Nos, akkor valószínűleg 3 eset lehetséges:
1.- illegálisan szerzi
2.- oly módon, amire nem büszke (lásd webcam és egyebek)
3.- vagy olyan pénzkereseti forrása van, amit nem akar elárulni: pl. ha egy kereskedőt megkérdezel, hogy hol tudja olcsón megvenni ezt és ezt az árut, nem valószínű, hogy meg fogja mondani, hiszen azzal konkurrenciát teremt magának - márpedig Ő abból él, hogy olcsón vesz, drágábban elad.
Ha őket kérdezed meg, ők nem fognak panaszkodni.
Akármennyire is megy a siránkozás, eléggé jól lehet keresni itthon.
Most a választások idején hangosabbak mindig azok, akik elégedetlenek, de igazából, ha megnézed őket, nekik mindegy melyik párt kormányozna, ők akkor is sz@rul keresnének. Csak ellenzékként hülye ígéretekkel ezt ki lehet használni.
És nem csak Budapesten keresnek jól az emberek, de mindegy is.
Amúgy te meg miért kérdezgeted, miből veszi a cuccait? Mi közöd van más pénzügyeihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!