Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te a pénzért dolgozol?

Te a pénzért dolgozol?

Figyelt kérdés

2017. dec. 25. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen
2017. dec. 26. 00:08
 12/18 TXCowboy ***** válasza:
A napról-napra élésért.
2017. dec. 26. 01:26
 13/18 jani273 ***** válasza:
74%
aki a penzert dolgozik az mindig szegeny marad.
2017. dec. 26. 10:50
 14/18 anonim válasza:

Attó függ , mit hívunk munkának . Az élethivatást nem lehet és nem is kell munkaidőbe szorítani , nem igényel munkaszerződést és nem pénz az ellenértéke .A társadalom olyan , hogy rákényszeríti az embert , hogy valamit csináljon a megélhetésért .Nem biztosítja az élethivatásnak élhetést .Ez hiba .

Nekem van élethivatásom is , megélhetési munkám is .Örüljön , akinek a kettő megegyezik .

2017. dec. 26. 15:27
 15/18 kokohoho válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Van több szakmám, ebből az egyik a munkám, amiért fizetést kapok, egy másik a hivatásom amivel ugyan tudok keresni némi pénzt, de nem elegendőt a megélhetéshez, ráadásul azt a keveset is nagyon szarkasztikus megoszlásban. Ez utóbbit ameddig erőm engedi, csinálni fogom, még akkor is, ha esetleg fizetnem kellene érte. (Feleségem szerint már most is ez a helyzet. :) )
2017. dec. 26. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Helló!

Nem, de azért nagyon jól jön a fizetés elsején. :)

2017. dec. 26. 22:01
 17/18 anonim válasza:

Mijert te nem pénzért dolgozol?

Kérdező

2017. dec. 27. 19:50
 18/18 walk w1th mee ***** válasza:
Én bizony hogy azért és valamennyire hogy valami fajta életszinvonalat fenntarthassak magamnak .:)
2017. dec. 30. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!