13/18 jani273 válasza:
aki a penzert dolgozik az mindig szegeny marad.
14/18 anonim válasza:
Attó függ , mit hívunk munkának . Az élethivatást nem lehet és nem is kell munkaidőbe szorítani , nem igényel munkaszerződést és nem pénz az ellenértéke .A társadalom olyan , hogy rákényszeríti az embert , hogy valamit csináljon a megélhetésért .Nem biztosítja az élethivatásnak élhetést .Ez hiba .
Nekem van élethivatásom is , megélhetési munkám is .Örüljön , akinek a kettő megegyezik .
15/18 kokohoho válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Van több szakmám, ebből az egyik a munkám, amiért fizetést kapok, egy másik a hivatásom amivel ugyan tudok keresni némi pénzt, de nem elegendőt a megélhetéshez, ráadásul azt a keveset is nagyon szarkasztikus megoszlásban. Ez utóbbit ameddig erőm engedi, csinálni fogom, még akkor is, ha esetleg fizetnem kellene érte. (Feleségem szerint már most is ez a helyzet. :) )
16/18 anonim válasza:
Helló!
Nem, de azért nagyon jól jön a fizetés elsején. :)
17/18 anonim válasza:
Mijert te nem pénzért dolgozol?
Kérdező
18/18 walk w1th mee válasza:
Én bizony hogy azért és valamennyire hogy valami fajta életszinvonalat fenntarthassak magamnak .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!