Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol dolgozol, milyen munkakörb...

Hol dolgozol, milyen munkakörben, milyen végzettséggel, és mennyit keresel havonta?

Figyelt kérdés
Hol - egyaránt értem, hogy földrajzilag hol (Magyarországon belül mely régióban, vagy világszerte mely ország mely részén), ugyanúgy, hogy melyik cégnél, vagy a közszférán belül milyen területen.
2017. dec. 10. 22:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy nettóban, mennyit kapsz kézhez? (Természetesen nem bánom, ha odaírod a bruttót is.)
2017. dec. 10. 22:53
 2/12 A kérdező kommentje:

A kérdést egyébként ez ihlette:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Itt névtelenül lehet válaszolni, remélem, őszintén fogtok, szeretném, hogy hamarosan Magyarországon is jobban átlátható legyen, hogy ki, miért, mennyit kap, ha pedig igaz az osztrák törvény, hát, nagyon jó lenne, ha ilyesmi Magyarországon is bevezetésre kerülne (az álláshirdetésen kötelező feltüntetni a fizetést).

2017. dec. 10. 22:57
 3/12 anonim válasza:
89%
Miskolci boschnál gépkezelő(targonca, egyéb gépek) nettó 140-150e, rendes okj-s végzettség.
2017. dec. 10. 23:00
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Más zsebében nem turkálunk!
2017. dec. 10. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
#4: ez itt az internet haver! Itt bármit megtehetsz.
2017. dec. 10. 23:37
 6/12 anonim válasza:
78%
Targoncas nettó 200000+cafeteria
2017. dec. 11. 00:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Egyébként én:

Szeptembertől Óbudai Egyetem mérnökinformatikus szakon fogok tanulni, most passzív féléven vagyok, mert a BME nem jött be, aztán utánaolvastam, és úgy érzem, tényleg jó döntés volt az újrafelvételi.

Jelenleg diákmunkát csinálok IKEA-ban, bruttó 952-es órabérrel (hétvégén 1428 az órabér), ebből 15%-ot adózom. (Voltam már Mekiben is meg más gyorsétteremben, na, azt a munkát nem kívánom senkinek. Ha valakit érdekel részletesebben a kettő összehasonlítása, linkeljen be priviben egy ehhez releváns kérdést, és ott szívesen válaszolok részletesen.)

Más zsebében nem turkálunk: pont ez volt a kérdés lényege, hogy ezt a mentalitást szeretném "kiüldözni" ebből az országból, más helyeken erről az emberek nyugodtan beszélnek, nem kezelik tabutémaként. Ráadásul igen, ez az internet, szóval ha már az ismerőseid körében titkolod/tabuként kezeled ezt (szerintem már ez sem helyes), legalább itt le lehet bármiféle félelem nélkül írni bármit.

2017. dec. 11. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Bp, csoportvezető egy multinál, bölcsészdiplomákkal, havi 370k az alap nettóm, túlórákkal, bónuszokkal olyan 500k körülre jön ki a havi átlag, ami bruttóban 750k, ezen felül évi bruttó 400k cafetéria.
2017. dec. 11. 11:10
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

Még csak most diplomázom TáTKon, de IT-ban dolgozom érettségivel, ami kb a kutyát nem érdekelte, 2 év Call Center tapasztalattal, 300k + készenlét + túlóra + 10% bonusz + évi kb 450e kafetéria = kb 400e felhasználható pénz.

Bp, nemzetközi cég, nem multi környezet.

2017. dec. 11. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Budapesten targoncázokok 3 műszakban, nettó 200+ ezerért + cafetéria.Van egy szakmám amiben nem tudtam elhelyezkedni még a nagy világ válság idején, meg egy érettségim.
2017. dec. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!