Dolgoznátok folyamatos műszakban ennyi pénzért?
A folyamatos műszak fárasztó és nem egészséges hosszútávon.
De az is igaz, hogy érettségivel a legtöbben (pl. én is) 150 nettóért is összetennék a kezüket.
Tehát tulajdonképpen 23 évesen nettó 240 ezer ft-ot keresel (mert a cafeteriából is lehet vagy enni vagy nyaralni, stb.)
Tudom, hogy nagyon fárasztó, mert én is dolgoztam így, de azért a nettó 240 érettségivel szép kereset a mai viszonyok között - sokan összetennék a 2 kezüket.
Használd ki ezt az időt arra, hogy sokat félreteszel, aztán néhány év múlva hagyd ott.
Vagy ha van előrelépési lehetőség, akkor keresd meg azt.
Szerintem örülj ennek a fizetésnek, mert elég jó azért!
Ismerősömnek ezen a héten bruttó 200.000 + kaf. kb. 10.000 Ft-ot ajánlottak, úgyhogy gazdaságis alapdiplomája van...
Elárulok neked egy titkot, ez nem folyamatos műszak!
A te beosztásod több műszakos munkarend.
De az is lehet, hogy kamu a kérdés!
230 nettó az szép...habár nem írtad, hogy milyen munkakörben, azért furcsa, mert nálunk a mérnöki fizetések sem sokkal magasabbak.
Hol is dolgozol? :)
Nem tudnám elvállalni, mert vasárnap reggel 6ra nem jön be időben busz. (kivéve, ha elég egyetlen egy busszal menni, nem kell átszállni)
Ha meg tudnék menni minden egyes nap, még talán rá is bólintanék, mert ez jobb, mint az, ami most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!