Mert nap mint nap bejárni nyilván sokkal olcsóbb, mint a villanyszámla... Fúh apám...
2017. jún. 24. 16:23
3/13 Carragher_x válasza:
10 éve nagyrészt itthon dolgozom. Ami problémás lehet, az a megfelelő napirend kialakítása, illetve a kevés emberi kontakt.
2017. jún. 24. 16:28
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan nagyon számottevően pluszban megterhelné a villanyszámlád, feltéve hogy laptopot alapvetően is használsz. Csak ha munkára kéne használni akkor jajj a villanyszámla, tipikus magyar.
2017. jún. 24. 16:41
5/13 anonim válasza:
Még tanulni is lehet otthonról. Kurzusokat végezni, Harward által. Az a baj, hogy személytelen. Tehát, ha problémád van és személyesen kell megoldanod, akkor ismeretlenként fognak kezelni és tulajdonképpen (le se szarják).
A munkahelyek legtöbbje pofavizit alapján működik. Egyébként mi a bajod, tömegiszonyos vagy?
2017. jún. 24. 16:50
6/13 anonim válasza:
huzamosabban nem hinném, így is alig járok emberek közé.
2017. jún. 24. 16:58
7/13 anonim válasza:
Nem dolgoznék, dolgozok.
Végre nincsenek idióta főnökök, kretén kollégák.
Az áramszámla pedig egyszerűen brutális, majdnem 10.000 Ft havonta, télen még a 15 ezret is eléri, igaz abban a fűtés is benne van, naggyon durva...
2017. jún. 24. 17:15
8/13 A kérdező kommentje:
A tipikus magyarozas, meg egyeb nagyokos megmondasbol vissza...
Csak egy kerdest tettem fel.
2017. jún. 24. 18:01
9/13 A kérdező kommentje:
Amugy elhiszem, hogy meleg van...
De ez csak egy kerdes volt. Ti dolgoznatok e vagy dolgoztok otthonrol.
Nem kell osszeeskuves elmelet, sem "tomegiszonyos vagy?"
Szimpla, velemenyen alapulo kerdes.
2017. jún. 24. 18:04
10/13 anonim válasza:
Másfél éve dolgozom otthonról. Ha valami, akkor télen a fűtésszámlám magasabb, mert nem mindegy, hogy reggel 7 és du 5 között nincs otthon senki, és ráérünk estére fűteni, vagy egész nap otthon vagyok. De ezt kompenzálja, hogy ha úgy van, ráérek akár 5 perccel munkakezdés előtt kelni, és ha végzek a munkával, akkor máris otthon vagyok. Plusz ha -10 fok van vagy szakad az eső, nem kell kitennem a lábam. Kicsit mondjuk antiszociális vagyok, egyáltalán nem hiányzik a napközbeni csacsogás, szeretem, hogy 100%-ban a munkámra tudok figyelni, nem zavar senki. És mindig van annyi időm, hogy munkaidőben takarítsak és vasaljak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!