Nők, ha férjetek jól keres akkor ti elmennétek dolgni? Csinálnátok otthon a házimunkát, gyerekekkel foglalkoznátok. Vagy dolgoznatok hogy valamennyire önálloak legyetek és felvesztek egy házvezetot.
Dolgoznék, a saját örömömre. A szakmai sikerek az én önbecslésemet növelik, amire szükségem van.
Házvezető minek? A legtöbb nő meg tudja oldani a munkát, háztartást, gyerekeket házvezető nélkül is.
Én is jól keresek, és igen, mert szeretem a munkámat és nem azért tanultam, hogy a porszívót tologassam egész nap.
Házvezető nem kell. Párommal közösen megcsináljuk. Ha nagyon nem lenne rá idő, akkor szóba jöhet.
Igen, elmennék. Ha nem is teljes munkaidősbe, de tutira csinálnék valamit 4 vagy 6 órában.
Ennyi önállóságra szükségem van. Nem tudnám elképzelni, hogy teljesen függjek anyagilag a férjemtől. Nem mintha nem jönnénk ki, de másképp tekintenek egymásra a párok, ha mindketten keresnek.
Szerinted milyen nő az, aki megideológizálja az otthoni tespedést, és eltartatja magát a férjével?!
Az feleség helyett feleslegnek hívják!
En 3 evig voltam itthon es nagyon jo volt visszamenni dolgozni. Nekem biztonsagerzetet adott a munka, hogy dolgozom, hiaba elunk jol egymassal, nem ereztem magam sehogy sem szabadabbnak.
Most sem tennek mashogy, nem keresem magam halalra de nagyon szeretem a munkam. Sot, szeretem hasznalni az eszem. Nekem ez annyira jo kozerzetet ad, mint masnak otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!