3/18 anonim válasza:
Inkább alamizsnának mondanám amit én a munkámért kapok.
4/18 anonim válasza:
Ha a világon minden ingyen lenne és korlátlan mennyiségben állna mindenki rendelkezésére (tehát nem pénzből kellene élni és a munkáért nem pénzt adnának, hanem "csak": erkölcsi elismerést, fejlődési lehetőséget, élethosszig tartó tanulást és ezekhez a dolgokhoz hasonlókat), akkor bizony az emberek 95% nem dolgozna.
5/18 anonim válasza:
Én szeretem a munkámat, és valamivel kevesebbért is csinálnám. Sőt ha úgy van, néha kicsit tovább bent maradok, ha kell (anélkül, hogy bárki mondaná), így havi 1-2 órát biztos dolgozok ingyen. Viszont a túlórákat (tehát ha nem 10 perccel maradok tovább, hanem 2 órával) mindig elszámoltatom, ingyen biztos nem maradnék rendszeresen.
6/18 Koplárovics Béci válasza:
Ja mert te vagy a Jani, aki azt hiszi, hogy itt talál palimadarakat az n+1. jövőhéten bedőlő pénzügyi csodájához? :) Ha így van, akkor hülye vagy fiam :)
7/18 anonim válasza:
Nem a pénzért, hanem a túlélésért. De ahhoz kell a pénz, igen.
8/18 anonim válasza:
Aki a pénzért dolgozik, az mind erkölcstelen ember. Nem a pénzért, hanem az emberiség jólétéért kell dolgozni.
15/f, önálló bírósági végrehajtó, nettó 9,5 millió/hó
9/18 anonim válasza:
Nem, én az élményért. Ha nincs miért felkelni reggel akkor nem megy.
10/18 anonim válasza:
Részben igen, részben pedig a tapasztalat gyűjtés miatt. Bár közvetetten ez is a több pénz miatt érdekes. Én ilyen elég lúzer típus vagyok, mivel több év fejlesztői tapasztalat összegyűjtése után reménykedem csak 300 nettó fizetésben, miközben mások állítólag kezdőként többet kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!