Hogy válasszak ki olyan munkaerőt, aki nem megy el a BIG4-hez?
Azon agyalok hogy a kérdező csak trollkodik, vagy csak ennyire buta. Sajnos az utóbbiból is sok van az országban :(
Még valami.
"El lehet menni"
Pont az ilyenek miatt mint te, léptek le az országból is. És most panaszkodnak mint a munkaerőhiányos szektorban "szokás"
""""""""""Senkit sem kötelezek, hogy dolgozzon nekem""""""
Mert nem tudsz rá kötelezni senkit sem. Ha tudnál megtennéd.
Úgy tudnád megtartani őket 1 évig, ha szerveznél képzést és a képzés díját visszafizettetnéd velük, ha elmennek 1 éven belül. Én a waberersznél így dolgoztam, hogy 300 ezres képzésben részesültem, ami 5 délelőtti napot jelentett. 1,5 évig dolgoztam és most mondtam fel ott. Megérte, mert megtanultam amit kellett, de nem az 5 nap alatt, hanem 1,5 év alatt. És akárhová felvesznek, ha kimondom azt, hogy 1,5év gyakorlatom van a wabinál.
Első lépésben szűrd ki azokat, akiknek nyelvtudásuk is van (komolyan, olyat vegyél fel, akinek nincs).
Felvételi beszélgetésnél ha túl jónak néz ki, akkor ne vedd fel (ha neked is jó a big4nek is lehet, hogy az lenne).
Próbálj rámenni a csúnyákra, kövérekre: ők ritkábban kellenek, mert nincs meg a kellő szimpátia első benyomás után.
nagyon jó az utolsó.
én cigányokat választanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!