Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy válasszak ki olyan...

Hogy válasszak ki olyan munkaerőt, aki nem megy el a BIG4-hez?

Figyelt kérdés
Már 2 pályakezdő embert vettem fel és 3 hónapon belül átmentek a BIG4-hez. Könyvelőirodám van a 13. kerületben.

2017. aug. 26. 16:44
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
97%
Tök mindegy, hogy nincs nyelvvizsgája, ha hajcsárkodsz felette, elvárnád, hogy ingyen túlórázzon és alapból se fizetnéd meg, hát ne haragudj, de akkor ilyen "jó" helyet találhat minden sarkon. Ezen kívül, a nyelvvizsga nem garantálja a használható nyelvtudást.
2017. aug. 26. 19:25
 22/50 A kérdező kommentje:
#21: De a hiányát azt igen.
2017. aug. 26. 19:38
 23/50 anonim ***** válasza:
96%
Tipikus magyar vállalkozó Mátyás. *csücsörít
2017. aug. 26. 19:40
 24/50 anonim ***** válasza:
97%

Azon agyalok hogy a kérdező csak trollkodik, vagy csak ennyire buta. Sajnos az utóbbiból is sok van az országban :(

Még valami.

"El lehet menni"

Pont az ilyenek miatt mint te, léptek le az országból is. És most panaszkodnak mint a munkaerőhiányos szektorban "szokás"

2017. aug. 26. 20:40
 25/50 anonim ***** válasza:
74%

""""""""""Senkit sem kötelezek, hogy dolgozzon nekem""""""

Mert nem tudsz rá kötelezni senkit sem. Ha tudnál megtennéd.

Úgy tudnád megtartani őket 1 évig, ha szerveznél képzést és a képzés díját visszafizettetnéd velük, ha elmennek 1 éven belül. Én a waberersznél így dolgoztam, hogy 300 ezres képzésben részesültem, ami 5 délelőtti napot jelentett. 1,5 évig dolgoztam és most mondtam fel ott. Megérte, mert megtanultam amit kellett, de nem az 5 nap alatt, hanem 1,5 év alatt. És akárhová felvesznek, ha kimondom azt, hogy 1,5év gyakorlatom van a wabinál.

2017. aug. 26. 20:45
 26/50 anonim ***** válasza:
91%
Most tulajdonképpen miről szól a kérdés? Azt hiszem nem érted a kapitalizmus lényegét. Ha olyan embert akarsz, akinek van tudása, azt meg kell fizetni, hogy ne menjen el jobb helyre, ahol többet kínálnak neki. Ha meg nem akarsz sokat fizetni, akkor felveheted a közmunkás Józsit havi 2 doboz sörért, csak az ő munkája neked nem valószínű, hogy hasznos lesz. Tehát választanod kell: vagy magasabb fizetés, vagy meg kevesebb tudású munkaerő. Vagy meg csinálod egyedül. Senki nem fog neked minimálbérért dolgozni, hogy mert te mittudomén, új bmw akarsz venni, ha közben kaphat többet is.
2017. aug. 26. 20:52
 27/50 A kérdező kommentje:
Én szeretném ha legalább 5 évig marad, akit felveszek.
2017. aug. 26. 20:56
 28/50 anonim ***** válasza:
88%
Akkor rá kell venned. Akár nagyobb fizetéssel, akár céges kocsival, akár fejsimogatással, akár ingyen étkezéssel, stb. Ezt neked kell megtudnod, hogy mi az amiért inkább nálad dolgozik és nem másnál.
2017. aug. 26. 21:09
 29/50 anonim ***** válasza:
95%

Első lépésben szűrd ki azokat, akiknek nyelvtudásuk is van (komolyan, olyat vegyél fel, akinek nincs).

Felvételi beszélgetésnél ha túl jónak néz ki, akkor ne vedd fel (ha neked is jó a big4nek is lehet, hogy az lenne).

Próbálj rámenni a csúnyákra, kövérekre: ők ritkábban kellenek, mert nincs meg a kellő szimpátia első benyomás után.

2017. aug. 26. 21:18
 30/50 anonim ***** válasza:
87%

nagyon jó az utolsó.

én cigányokat választanék

2017. aug. 26. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!