Vajon fognak találni így erre a munkára munkaerőt?
Pedig simán lehet, ami miatt az ember elhasalhat.
Szóval ide az fog kerülni nagy eséllyel, aki máshova nem kell és már nagyon kellene a pénz neki.
A nagyságrendekkel szó jelentése "minimum százszoros", kétlem, hogy helyesen használtad volna.
Az megy oda dolgozni, akit a többi helyre nem vették fel.
@15:18
Elnézést a rossz szóhasználatért.
Akkor úgy mondom hogy van amelyik helyen a kétszeresét is megfizetik amennyit ők ígérnek, de legalább is mindegyiknél számításba vehetően többet. Akit nem vettek fel a másik háromba, azt nagy valószínűséggel ehhez se fogják vagy aki a másik háromban nem volt képes megállni a helyét az ott se fogja.
"A nagyságrendekkel szó jelentése "minimum százszoros", kétlem, hogy helyesen használtad volna. "
A nagyságrendekkel szó jelentése a hétköznapi beszédben azt jelenti, hogy sokkal több/kevesebb. Teljesen helyesen használta, csak valamibe bele akartál kötni.
Pedig jól írják, az megy oda akit az első 2 helyre nem vettek fel.
Példa: Aldi/Lidl 6 órás alapfizetés bruttó 260/280 körül, ugyanaz Spar-ban 200 alatt.
Viszont az Aldiban többszörös túljelentkezés van, akit nem vesznek azok közül többen bepróbálkoznak a Spar-nál, ahol lehet, hogy papíron ugyanolyan, de a valóságban kisebbek a követelmények.
"Én amikor friss diplomás voltam és sehova sem vettek fel, kétségbeesésemben már a mávhoz akartam jelentkezni éjszakai vagontakarítónak... néztek is nagyokat, hogy mi bajom van."
Neked aztán értékes diplomád lehet. :D Mindig örülök mikor ilyeneket olvasok, hogy tőlem persze vonják az adót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!