Hogy válasszak ki olyan munkaerőt, aki nem megy el a BIG4-hez?
Figyelt kérdés
Már 2 pályakezdő embert vettem fel és 3 hónapon belül átmentek a BIG4-hez. Könyvelőirodám van a 13. kerületben.2017. aug. 26. 16:44
1/50 anonim válasza:
fizetésben mennyire veszed fel a versenyt a big4-ral?
2/50 A kérdező kommentje:
#1: Semennyire. Annyit fizetek, amennyit a hasonló könyvelőirodákban szokás.
2017. aug. 26. 16:49
3/50 anonim válasza:
Akkor választ is kaptál a kérdésedre.
4/50 A kérdező kommentje:
Nem, nem kaptam választ. Akkor felveszek inkább olyat, akit a BIG4 úgysem vennek fel...
2017. aug. 26. 17:08
5/50 anonim válasza:
Ha jó embert akarsz, akkor azt meg kell fizetni. Esetleg abban tudsz versenyezni, hogy heti 2 napra kell bemenniük, adsz nekik kocsit, valami hasonló.
Szar fizetésért, a két szép szemedért senki nem fog maradni.
6/50 A kérdező kommentje:
#5: Vagy olyat veszek fel, aki minél közelebb lakik és lusta sokat utazni a munkahelyére.
2017. aug. 26. 17:38
7/50 anonim válasza:
Ha egy Big4 junior bérrel sem tudod távolról sem felvenni a versenyt, akkor Budapesten tessél szépen csődbe menni.
8/50 A kérdező kommentje:
#7: Úgy érzem nem érted a probléma lényegét. Jelentkező van bőven, de azzal semmire nem megyek ha 1-2 hónapot dolgozik itt, tiszta ráfizetés nekem.
2017. aug. 26. 18:00
9/50 anonim válasza:
Te se érted a probléma lényegét.
Az nem jó az országnak, ha olyan munkahelyek egyáltalán léteznek, ahol sz.arabb bért adnak az embereknek, mint amit megérdemelnek. Az csak neked jó.
Én annak drukkolok, hogy az ilyenek mind csődbe menjenek. Így lesz jobb mindenkinek.
10/50 A kérdező kommentje:
#9: Senkit sem kötelezek, hogy dolgozzon nekem, ha nem tetszik el lehet menni a BIG4-hez.
2017. aug. 26. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!