Mennyit adtok a pizzásnak?
Ha nincs semmi probléma, akkor felfele kerekítek és nem kérek visszajárót.
Ha bunkó, vagy későn jött (akkor is ha ez nem rajta múlik), akkor semmit.
Bp: online fizetek, 100Ft-ost mindig adok (legfeljebb 2000 Ft-ig szoktam vásárolni).
Ha későn jött vagy nem az én rendelésem hozta, akkor e-mailben tettem panaszt (nem a futárra, hanem a teljes kiszolgálásra).
Eddig szinte mindig ingyen desszerttel kárpótoltak.
Aki azt írta, hogy neki sem adnak borravalót: ja, csak nem is 300-400 ft-os órabért kapsz a főnöködtől.
Ők nem kapják meg a rendes minimálbért, épp azért, mert a tulaj azzal számol, hogy a különbözetet összeszedi borravalóból.
Itt azért kapsz egy plusz szolgáltatást, nem kell felöltöznöd és elmenned a város másik végére a kiválasztott pizzériába.
Mert a pizza ott is ugyanannyiba kerül, nem kevesebb!
Itt meg meg sem kell emelned a segged, ajtót nyitsz a vonalkódos alsógatyádban és a leböfögött zsírfoltos atlétádban, és van képed azzal jönni, hogy neked sem ad senki borravalót.
Az ilyenek miatt, mint te, kéne 10-20%-kal többe kerülnie a kiszállításnak, mert a futárnak is van egy bére, meg a benzin sincs ingyen.
Hogy ilyen sóher legyen valaki...
Gondolom mondták már, hogy mekkora szrrágó vagy.
"csak nem is 300-400 ft-os órabért kapsz a főnöködtől."
Ezt a bért te alkudtad ki magadnak, gondolom azért dolgozol itt, mert neked jó így, ha meg nem tetszik, akkor keress jobbat.
"Itt azért kapsz egy plusz szolgáltatást, nem kell felöltöznöd és elmenned a város másik végére a kiválasztott pizzériába.
Mert a pizza ott is ugyanannyiba kerül, nem kevesebb!"
Az ár, amit a neten látsz mikor rendeled, az kiszállítással együtt értendő. Egyébként meg a pizzériának is jobb, mert kevesebb a költsége, mintha plusz asztalt kellene takarítani a beülős helyen.
"Az ilyenek miatt, mint te, kéne 10-20%-kal többe kerülnie a kiszállításnak, mert a futárnak is van egy bére, meg a benzin sincs ingyen."
Ezt akkor kellett volna kalkulálnod, amikor a bérezésről tárgyaltál.
És a végére: hogyan fogsz te ez után adózni? Nem nagyon tűnik fairnek, hogy tőlem keményen levonnak minden járulékot, te meg adómentesen tennél zsebre plusz pénzeket.
Megjegyzes rovatba tuntessetek fel, h "soher vagyok, kopj bele elore".
Legkozelebb ugyis megkapod, ha ugyanonnan rendelsz.
"Legkozelebb ugyis megkapod, ha ugyanonnan rendelsz."
Ja, mert egy 2 millós város összes pizzafutára megjegyzi a nevemet. Szerintem még életemben nem rendeltem két ugyan olyan helyről pizzát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!