Renvoi Zsuzsanna kérdése:
Mennyit adtok a pizzásnak?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy pizzát 2.410 ft-ért. 2.500-at adtam. Szerintetek ez kevés? Ti mennyit adnátok? Vidéken élek, nem a fővárosban.2017. júl. 30. 14:59
1/36 Amarok Tonrar válasza:
Amennyibe a pizza kerül.
2/36 anonim válasza:
Örüljön, hogy kihozhatta a pizzámat. Csak addig van munkája, amíg megrendelem drágán a szemetet. 3 év, addigra lesznek annyira jó drónok, hogy az ilyen semmihez sem értő embereket mennek a levesbe.
4/36 anonim válasza:
Amennyiben 4. emelet lift nélkül, akkor + 150-250 Ft kb. 2600 Ft-ot.
Ellenben, ha késett, kihűlt a pizza ..: 2410 Ft-ot.
5/36 anonim válasza:
Ha 2,5 órát vártam volna rá vagy többet akkor 2410 vagy át se vettem volna.
6/36 anonim válasza:
2410,hiszen írtad, hogy ennyibe kerül. Ennél nem adhatsz szerintem kevesebbet, vagy akkor még rendelés előtt kellett volna alkudozni!
Többet meg miért adnál? Túl sok felesleges pénzed van?
7/36 anonim válasza:
Online szoktam fizetni, mindig van nálam egy 100-200-as, amit odaadok, ha szimpatikus az ember, ha nem, akkor nem.
9/36 anonim válasza:
Amikor én rendeltem 2100-ért adtam neki egy 200-ast, mert nem késett. Amikor késett, nem adtam neki. Amikor felhozta, és alig vártam rá 20 percet, akkor 500-at adtam.
10/36 anonim válasza:
2-300Ft-ot szoktam adni, akkor is ha 1000-ért rendelek, akkor is ha 5000-ért. Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!