Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit adtok a pizzásnak?

Renvoi Zsuzsanna kérdése:

Mennyit adtok a pizzásnak?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy pizzát 2.410 ft-ért. 2.500-at adtam. Szerintetek ez kevés? Ti mennyit adnátok? Vidéken élek, nem a fővárosban.

2017. júl. 30. 14:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mindent nem tudok jobban mindenkinél, de hogy nálad igen, az fix :D
2017. aug. 15. 23:21
 32/36 anonim ***** válasza:
A Tesco pénztáros miért nem kap borravalót? Ő is keveset keres! Miért adnék pont a futárnak ha másnak sem szoktam?? Ő miben más?
2017. aug. 16. 13:27
 33/36 ElvisMatthewUrban válasza:
32%
2017. szept. 23. 08:00
 34/36 anonim ***** válasza:
52%
Ez a videó remélem elrettentés, mert egy ilyen arcon tetovált nyafigépnek biztos hogy nem adnék semmit :D
2017. szept. 23. 10:15
 35/36 anonim ***** válasza:
66%

Top comment videó alatt:

"...Anyukád nem azt tanította, hogy ha valahol vendéglátást veszel igénybe, ott illik borravalót adni a pincérnek? Ebben az esetben Én vagyok a pincér és kicsit komolyabb munkát végzek mint az éttermi, mert Én naponta az életemet is kockáztatom a sok balfas'z sofőr miatt."

Az igazi kaja harcos, a nap hőse, éhezés megállítója, ételek szétosztója. Komolyan elgondolkodtam, hogy az ilyeneket kommentelő futárok túlzásba vitték a kólát.

2017. szept. 23. 11:48
 36/36 anonim ***** válasza:

"Anyukád nem azt tanította, hogy ha valahol vendéglátást veszel igénybe, ott illik borravalót adni a pincérnek?"

Egyébként nem tanított ilyet soha és gyanítom hogy senkinek se :D

2017. szept. 23. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!