Vannak olyanok akik megbánták, hogy az informatikai pályát választották? Kérlek válaszodat indokold!
Csak segiteni akartam.
De az a baj majd ràjössz,hogy 40+ èvese sehol se tartasz talàn egy 20-n èves kocsit sikerül összerakni,ilyen gondolkodàssal nem.fognak felvenni.
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne a gondolkodásommal.
Kétlem, hogy azért nem vennének fel sehová, mert nem vagyok elég ambiciózus.
Pedig sajnos igen.
Nem làtjàk a tűzet benned,nem làtjàk hogy vannak cèljaid.
Nem làtjàk benned azt,hogy te kèpes a falon is àtmenni a megoldàsèrt,fèlretenni mindent a melóért.
Amit az előbb leírtál azt úgy hívják, hogy rabszolga.
Egyébként így is elég sokat dolgozok. Napi 8-10 órát. Sokszor hétvégén is. De azt nehogy már elvárják, hogy a csillagos eget is lehozzam nekik. Meg hogy dobjak el minden mást, és csak is őket szolgáljam. Főleg nem ennyiért. Ugyan már!
Aki egyetem mellett legalább egy évet volt gyakornok, (elvárás, rengetegen csinálják!!!), beszéli az angolt, annak Budapesten tudnia kell szakmai munkát találnia.
Ha mégsem megy, akkor az egyénnel vannak nagy problémák. Valamit rosszul csinál. Vagy csak ennyire életképes..
Amikor én jártam egyetemre akkor még nem nagyon voltak sajnos gyakornoki munkák. Most látom, hogy nagyon elvan árasztva.
De mint mondtam már korábban az egész csoportomból ami 28 főt számlált szinte senki se tudod itthon elhelyezkedni, ezért rajtam kívül mindenki külföldre ment.
Kedves Kérdező! Sajnos nem jöhet mindenkinek össze minden, vannak szerencsésebbek, és kevésbé szerencsések. Általában a szerencsések imádják osztani az észt, de ne foglalkozz velük.
Az az igazság, hogy ez nem a lehetőségek országa, és szerintem kamu, hogy az IT szektor dolgozói olyan jól keresnének. Több ismerősöm is dolgozok ilyen-olyan multiknál, jó diplomával, és bőven nem keresnek 600 ezer felett, sőt, jó ha a felét megkapják. Ha már komolyabb vezetői poszton vagy, akkor reális lehet a nagyobb lé, de addig 250-300 nettónál többre ne nagyon számíts szerintem (persze most majd jön néhány okoskodó, akiknek csak megszületni volt nehéz, és leolt, hogy ők bezzeg 30 ezer forinttal többet keresnek, mint én).
A gyári melós apukás gyereknek meg ne adj a szavára, hogy 250-300 nettót lehet keresni gyárban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!