Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak olyanok akik megbánták,...

Vannak olyanok akik megbánták, hogy az informatikai pályát választották? Kérlek válaszodat indokold!

Figyelt kérdés

2017. jún. 15. 13:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Sokan így csinàltuk.

1. uncsim most kint USA vice president developer egyik banknàl hàt èlets neki 25 èves korig semmi.

Most a Hudson folyónál lakik luxus kecóban kap rengeteg bónuszt is.

2. Ismim Googlenàl màr karriert ugrott,folyamatosan emelik a fizetèsèt adott az anyjàèknak nem kevès pènzt hogy vegyenek egy kecót.

3. 30 èves sràc màr MBA is van neki,vezető már,cègek bombàzzàk folyamatosan egt Volvo S90-se van.

Mindegyikünk szèttanulta ès tanulja plusz szètdolgozzuk a seggünket.

Plusz egyetem alatt csak kódolàs,tanulàs ès meló ment plusz nekem edzès.

2017. jún. 15. 19:27
 12/30 A kérdező kommentje:
Külföldi melókat és vállalkozókat ne említsünk. Az egészen más világ. Külföldön én is kapnék infós melót, csak nem akarok kimenni. Így is az egyetemi csoporttársaim közül már csak én vagyok egyedül itthon.
2017. jún. 15. 20:15
 13/30 anonim ***** válasza:

Nem vàllalkozók kèrdező hanem mindegyikünk alkalmazott csak màr senior szinten.

Az a baj csak a kifogàsaidat làtom.

Te nem akarsz lèpèst tenni.

Akkor marad az alja meló

2017. jún. 15. 20:17
 14/30 A kérdező kommentje:
Lépést tenni? Menjek külföldre én is, mint a többi gyáva sz_r? Vagy mire gondolsz?
2017. jún. 15. 20:20
 15/30 anonim ***** válasza:
37%

Odamenj ahol melód van.

Bírom a nagy magyarkodókat közben meg a vajat kaparja ki màr a doboz szèlèről,ruhài esnek le szinte.

De megmozdulni na azt nem.

Mièrt lenne gyàva aki kimegy?

Inkàbb nyomorogjon itthon?

Milyen èlmènyeid lesznek?

Üres èlet szegènyen megèri?

Uncsim nem hinnèm hogy gyàva viszont nagykanàllal zabàlja az èletet a màsik sràc is a Guglinàl.

Kèt kint èlő magyar kollègàm màr kint vett lakàst ès hàzat.

Lehet gyàvàk de ÈLNEK.

2017. jún. 15. 20:23
 16/30 anonim ***** válasza:
71%

Mit teszel azért,hogy a munkàltatók tèged akarjanak?

Mikor ülsz le gyakorolni?

Mièrt nem mèsz el fejlesztői tanfolyamra?

Mit teszel,hogy legyen melód?

Azt làtom ti csak a sült galambot vàrjàtok de nem tesztek semmit,nem làtom a hajtàst.

Így elvagytok de ennyi.

2017. jún. 15. 20:31
 17/30 A kérdező kommentje:
Oké. Nekik ilyen az értékrendjük, nekem nem. És nem fogom azért elhagyni az országot, hogy a szakmában tudjak dolgozni.
2017. jún. 15. 20:32
 18/30 anonim ***** válasza:
32%

Akkor marad a síràs,èhezès,talán majd elmehetsz nyaralni 2 èvente 2 napot majd,igaz èlmènyek se lesznek.

Ha neked ez jó.

Közben majd majd amikor a csoportàrsaid kiteszik majd az új Audit vagy hol nyaralnak akkor majd fàjni fog hogy neked hónap vègèn màr az apróból kell kiokoskodnod a parizert,termèszetesen így csajod se igen lesz vagy max olyan akit eltűrsz mert vonzódni nem fogsz hozzá,pmusz a munkàltatók belèd törlik a làbukat aztàn 160-èrt teheted össze a kezed.

Felkelsz,eszel,meló,haza,alvás ilyen lesz sajnos.

Saját lakást is elfelejtheted.

2017. jún. 15. 20:37
 19/30 A kérdező kommentje:

Mit teszel azért,hogy a munkàltatók tèged akarjanak?

Na? Szerinted mit kéne tennem? Így is bárhova megyek, minimálbért vagy semmit se kérek. Dolgozok hétvégén is, és persze a túlóra se számít.

Mikor ülsz le gyakorolni?

Amikor időm engedi, ugyanis dolgozok napi 8-10 órát is. Mivel nem remete vagyok, hanem van mellette életem is. Ami persze olyan, amilyen, de legalább van. Hétvégente persze több a szabadidőm programozgatni.

Mièrt nem mèsz el fejlesztői tanfolyamra?

Miféle fejlesztői tanfolyamra? Okj? Vagy ezekre a 4 hónapos lehúzós nevenincs vackokra gondolsz? Ugyan már! :D

Mit teszel,hogy legyen melód?

Hát már jó sok céghez beadtam a jelentkezésemet. Tulajdonképpen nincs is nagyon több vállalkozás Bp-en.

Gondoltam a nagy számok törvénye alapján nekem is csurran majd valami kis meló, aminek köze van az informatikához is.

2017. jún. 15. 20:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Te valami Soros-ügynök vagy? Vagy mi az Isten? :D
2017. jún. 15. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!