Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után szerintetek...

Állásinterjú után szerintetek ez egy elutasító levél, csak nem akarták feketén-fehéren leírni, hogy mást választottak?

Figyelt kérdés

Én így értelezem. Ez a feltételes mód eléggé humbugnak tűnik.

A levél:

" Az xy cég fogadta álláspályázatát, köszönjük, hogy megtisztelt minket jelentkezésével. Pályázati anyagának feldolgozását megkezdtük. További értesítést abban az esetben küldünk, amennyiben előre tudunk lépni Önnel a kiválasztásban. Kapcsolatfelvétel esetén munkatársunk keresni fogja Önt megadott elérhetőségei egyikén.

Ha az aktuális kiválasztás során nem tudunk lehetőséget biztosítani a továbblépésére, ez esetben is alkalom nyílhat a későbbi együttműködésre..bla bla"

2017. febr. 28. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem elutasító levél - nyitva hagyták a kaput, hogy később is kereshetnek. Akár egy fél év múlva is :D
2017. febr. 28. 13:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Az világos. :D Az a furcsa, hogy a feldolgozás "kezdetéről" nem szoktak külön levelet küldeni, nem? Ha valakit kiválasztanak, azt felhívják, a többieknek meg elutasító levél megy. Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól, és nem találkoztam még ilyen visszajelzéssel. De hátha más már igen.
2017. febr. 28. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem elutasító levél, volt már néhányszor, hogy behívtak állásinterjúra miután ilyen levelet kaptam. 50 sikertelen állásinterjúm volt eddig, nagyon tapasztalt vagyok.
2017. febr. 28. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod én kitől, kiktől kaptam ugyanilyent anno (?) Tesco, Decathlon. 1-2 hónap, 1/2 év elteltével, érkezett a köv. e-mail, sajnáljuk, de a választás nem önre esett.
2017. febr. 28. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
?? Hogy lenne ez elutasító? Bármelyik multihoz pályáztam eddig, 5 perc után kaptam egy ilyet, automata reply levélként, hogy átment a rendszerükbe a jelentkezésem. Ez inkább megnyugtató, hogy nem a levegőbe töltötted ki a felületet.
2017. febr. 28. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt akartam írni, mint a többi válaszoló, hogy ez tök jó, ilyen után be szoktak hívni interjúra, meg ez egy autoreply... De a kérdező azt írja, interjú után kapta ezt az emailt. Ez mondjuk fura, interjú után írják meg, hogy meghkapták a jelentkezésedet?
2017. febr. 28. 15:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, voltam már egy interjún náluk, többkörös a kiválasztás, és erre a hétre ígértek visszajelzést. Ezt ma kaptam.

Szóval ebből gondolom, hogy a 2. körre már nem akarnak behívni, mert ha be akarnának, vagy egy időpontot kaptam volna mailben, vagy felhívtak volna.

Szerintem náluk így néz ki az elutasító levél, ami mondjuk nem szép dolog, mert nem egyértelmű a megfogalmazás. De pont emiatt a kétes mivolta miatt raktam ki ide. :D

2017. febr. 28. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen standard automata válasz. Ahol van Hr rendszer simán ilyet küld mindenkinek.
2017. febr. 28. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!