Fizetési papír a munkahelyen jelent bármit is? 1 év feketén és volt fizetési papír? Fiktív cégnévvel?
eddig abban a hitben voltam ha az ember hónapról hónapra kapja a munkahelyén a fizetési papírt melyen rajta van btto bér szja tb stb és nettó bér dátum pecsét aláírás akkor az biztosítja hogy be is van az ember jelentve.
Hallgatom a rádiót betelfonálós műsor jogi esetek kb a téma és épp ez a téma. Hogy valaki 1 évet dolgozott valahol végig abban a hitben hogy be van jelentve volt szerződés és havi bérpapír. Majd 1 év után derült ki hogy full kamu az egész sose volt bejelentve még töredék időre se a fizetési papírok hiába dátum pecsét aláírás minden kutyatöke semmit se értek csak wc papír.
Uis a szerződésen a céges pecsét egy fiktív kitalált sose létező cég pecsétje volt.
Na most ilyenkor mi van? Mert erre a műsorban se tudtak megoldást hogy jogi eljárást kell indítani a cég ellen és inkasszó stb-na de a cég nem is létezik? És itt megállt a tudomány.
Kérdező, hónapok óta figyelem a kamu munkaügyi kérdéseidet, azt sem felejtem el, hogy még karácsonykor is itt bomlasztottad a levegőt ilyenekkel - de most már egyre egzaltáltabbak a kérdéseid.
Többször megkérdeztem már, mi a szándékod ezzel, de választ nem vagy hajlandó adni.
Hamis bérpapír? - ismeretlen tettes ellen okirathamisítás - ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!