Mennyire gáz, ha azért kezdem el a testemet árulni, mert nincs kedvem munkahelyen dolgozni, ugyanis nem bírom a kötöttségeket és a korán kelést/műszakozást?
őszintén szólva te dolgod. én nem ítélek el senkit azért, ahogyan a pénzt megkeresi.
ha te el tudsz számolni magadban azzal, hogy ez jobb megoldás, mint egy klasszikus munkahely, akkor semmi gond nincs vele.
Nõ lennék ugyanezt csinàlnàm.
A tököm bajlódna mumkahellyel vàllalkozàs építéssel.
Vagy keresnék egy vén f..szt és eltartatnàm magam,napi 1 óra vagy 10 perc munka az is este és ennyi.
Reggel beülsz a kis Bömösbe,mész a Loui Vuittonba,utàna edzésre aztàn talàlhatsz egy szeretõt akivel jól érzed magad.
Addig a diplomàs jogàsz mehet 150-ért gürizni el van hízva és szàllhat fel a BKV-ra.
Megértelek a legkönnyebb meló és még élvezed mert ahogy dugnak azt élvezed.
több tízezer nő él Magyarországon a testéből.
igaz van több százezer kitartott feleség is, ők életvitelszerűen prostik.
"Elkap engem a sírás, ahogy látom a munkába utazó embereket, mert félek, hogy én is így járok."
LOL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!