Mennyire gáz, ha azért kezdem el a testemet árulni, mert nincs kedvem munkahelyen dolgozni, ugyanis nem bírom a kötöttségeket és a korán kelést/műszakozást?
hat azert prostines prosti kozott is van kulonbseg, nem csak az utszeliek leteznek, van olyan hogy a lakasaba jarnak a kuncsaftok, es sokszor a lanyok is megvalogatjak kivel fekszenek ossze.
Amugy rovid tavon engem egyik munka sem zavar, de ha latnam hogy beleragadtam egy meloba amit utalok, akkor lehet inkabb fobe lonem magam vicc nelkul. Nem azert mert depis vagyok vagy ilyesmi, hanem csak igy "fuck this shit im out" mert ugyan meg a huszas eveimben jarok, de evek ota probalkozok a jobb elet fele menni, az es nem jon ossze. Nem gond, probalkozok tovabb, de ha pl mar 40 korul jarnek es ugyan itt tartanek, na akkor jonne az elobbi dolog, es oszinten megnyugtat ez a tudat :D Szerintem ez a hozzaallas sokkal gazabb mint az oromlanyok tevekenysegei ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!