Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gáz, ha azért kezdem...

Mennyire gáz, ha azért kezdem el a testemet árulni, mert nincs kedvem munkahelyen dolgozni, ugyanis nem bírom a kötöttségeket és a korán kelést/műszakozást?

Figyelt kérdés
Elkap engem a sírás, ahogy látom a munkába utazó embereket, mert félek, hogy én is így járok.
2017. márc. 28. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Küldesz képet?
2017. márc. 29. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
kép jöhet ide is
2017. márc. 29. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:
6%
Nem kaptok képet! Ennél azért több önbecsülése van a kérdezőnek. Legalábbis ez jön le abból, hogy ő nem akar fizetett rabszolga lenni.
2017. márc. 29. 18:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Miért is küldenék képet? Jó bolondok vagytok... privátban sem kell ilyennel zaklatni.
2017. márc. 29. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
#13-as ja, csak fizetett szexrabszolga. Hatalmas minőségbeli különbség :DD
2017. márc. 29. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
#14 hát azért anyukám, hogy ha ne adj isten jól nézel ki, elvinnélek egy körre
2017. márc. 29. 20:46
 17/17 anonim ***** válasza:

hat azert prostines prosti kozott is van kulonbseg, nem csak az utszeliek leteznek, van olyan hogy a lakasaba jarnak a kuncsaftok, es sokszor a lanyok is megvalogatjak kivel fekszenek ossze.

Amugy rovid tavon engem egyik munka sem zavar, de ha latnam hogy beleragadtam egy meloba amit utalok, akkor lehet inkabb fobe lonem magam vicc nelkul. Nem azert mert depis vagyok vagy ilyesmi, hanem csak igy "fuck this shit im out" mert ugyan meg a huszas eveimben jarok, de evek ota probalkozok a jobb elet fele menni, az es nem jon ossze. Nem gond, probalkozok tovabb, de ha pl mar 40 korul jarnek es ugyan itt tartanek, na akkor jonne az elobbi dolog, es oszinten megnyugtat ez a tudat :D Szerintem ez a hozzaallas sokkal gazabb mint az oromlanyok tevekenysegei ;D

2019. máj. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!