Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más pozícióra hívtak be...

Más pozícióra hívtak be interjúzni, mint amire jelentkeztem (ez csak ott derült ki) és tőlem vártak bérigényt. Ez mennyire általános?

Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 09:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19-esnek: Ez a kérdés nem kamu, nem Ő a kamu kérdező, Ő valódi :-)

A másikat (a kamut) meg lehet ismerni a stílusáról, ott semmi nem jó, kiragad idézeteket a válaszból és "hisztizik", hüle a főnök, semmilyen megoldás nem jó neki, stb.

Kérdezőnek: van itt egy emberke, aki mindenféle vélt vagy valós munkahelyi sérelmekkel áll elő, de hiába javasolunk bármilyen megoldást, semmi nem jó neki - vele kevertek össze. De én tudom, hogy Te nem Ő vagy :-) (14-es)

2017. márc. 12. 11:16
 22/25 A kérdező kommentje:

Ismét köszi, #21/#14-es :)

Én csak most kezdtem újra interjúzni, de borsózik a hátam az egésztől :) Ez viszont véletlenül sem jutott eszembe, hogy valaki szerint ez kamu lenne :)

#19-esnek javaslom, hogy menjen el néhány állásinterjúra, akár úgy is, hogy aktuálisan van munkája, és nézze meg a saját szemével, hogy mi folyik ott :D Már munkakereső / interjúzó státuszban is hülyének nézik az embert, mintha öntudatlan robotok lennénk :D

2017. márc. 12. 11:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Velem megtörtént ez a Boschnál. A telefonos interjúnál nagyon örültem, hogy hívtak és pár technikai kérdés után (aktuális e még az álláskeresés,mikor tudok kezdeni) már mondták is, hogy mikor tudnék e menni interjúra. Megbeszéltük, megjelentem, és ott már a leendő főnök is ott volt a HR-es kiscsajjal. Elkezdtünk beszélgetni, és kb 5perc után kicsit furcsán alakult a beszélgetés, mikor rákérdezett a leendő főnök miért érdekel ez az állás. A válaszomból kiderült, hogy totál más az irány. Így végül kiderült, hogy a HR-es csak valamit bénázott, meg elnézett, (neki mérnök - mérnök egyforma) így egy totál más pozícióra sikerült behívni. Ez és olyan trükkök/tévedések, amiket te leírtál már történtek meg az ismerőseimmel is.
2017. márc. 14. 00:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Felvettek?
2017. márc. 15. 05:02
 25/25 A kérdező kommentje:

#23, köszi!

#24,

#13/24 Időpont 03-11 10:42

"A kérdező kommentje:

Ezt a jelentkezést már visszamondtam, csak a későbbiekre szeretnék felkészülni, hogy ne érjen váratlanul, ha még egyszer ilyen történik."

Nem akartam velük együtt dolgozni, mivel konkrétan ki akartak "zsarolni" belőlem valami bérigényt - felkészületlenül, én meg hosszú távon nem igazán vágyom erre :)

2017. márc. 15. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!