Más pozícióra hívtak be interjúzni, mint amire jelentkeztem (ez csak ott derült ki) és tőlem vártak bérigényt. Ez mennyire általános?
19-esnek: Ez a kérdés nem kamu, nem Ő a kamu kérdező, Ő valódi :-)
A másikat (a kamut) meg lehet ismerni a stílusáról, ott semmi nem jó, kiragad idézeteket a válaszból és "hisztizik", hüle a főnök, semmilyen megoldás nem jó neki, stb.
Kérdezőnek: van itt egy emberke, aki mindenféle vélt vagy valós munkahelyi sérelmekkel áll elő, de hiába javasolunk bármilyen megoldást, semmi nem jó neki - vele kevertek össze. De én tudom, hogy Te nem Ő vagy :-) (14-es)
Ismét köszi, #21/#14-es :)
Én csak most kezdtem újra interjúzni, de borsózik a hátam az egésztől :) Ez viszont véletlenül sem jutott eszembe, hogy valaki szerint ez kamu lenne :)
#19-esnek javaslom, hogy menjen el néhány állásinterjúra, akár úgy is, hogy aktuálisan van munkája, és nézze meg a saját szemével, hogy mi folyik ott :D Már munkakereső / interjúzó státuszban is hülyének nézik az embert, mintha öntudatlan robotok lennénk :D
#23, köszi!
#24,
#13/24 Időpont 03-11 10:42
"A kérdező kommentje:
Ezt a jelentkezést már visszamondtam, csak a későbbiekre szeretnék felkészülni, hogy ne érjen váratlanul, ha még egyszer ilyen történik."
Nem akartam velük együtt dolgozni, mivel konkrétan ki akartak "zsarolni" belőlem valami bérigényt - felkészületlenül, én meg hosszú távon nem igazán vágyom erre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!