Más pozícióra hívtak be interjúzni, mint amire jelentkeztem (ez csak ott derült ki) és tőlem vártak bérigényt. Ez mennyire általános?
Én felálltam volna, hogy akkor az anyjukkal szórakozzanak.
Amúgy passz, azért talán annyira nem gyakori.
Konkrétizáld már pls, milyen pozíció az "egyik" meg a "másik" és milyen képzettséged van hozzá.
Ha a másik munka nem neked való/nem érdekel, akkor nem mondasz bért. De elmondás alapján csak tudod hozzávetőlegesen, mennyiért vállalnád.
Na így már más. El kell döntened, tudsz-e kiküldetéseket válallni, van-e nyelvtudásod hozzá mégis. Mondjuk függ attól, hogy hányszor kell menni, havi 1 hét mondju kelég sok, de félévente/évente 1 hét már azért nem.
Úgyhogy még mindig eléggé a levegőbe beszélünk, mert rajatd kívül senki nem tudja, neked mi fér bele.
Mert mindig a munkaválalló mond először bérigényt, ez miért újdonság neked? Hülye lenne a cég 2x annyit kínálni, ha a feléért is vállalja a munkavállaló, de ez már egy ezer éves lerágott csont, ne is haragudj. Ha nem tudod, mennyit ér a munkád, az elég nagy baj és senki más nem fogja helyetted tudni.
Most ha annyiban más az egész, hogy egyiknél van külföldi kiküldetés, a másikban nincs... Neked kéne tudni, mi és mennyiért éri meg neked.
Jaj de fafejű vagy, már bocs.
Ha értesz az Y-hoz, van benne tapasztalatod, elmondják a várható feladatokat, hogy mi lenne a munkaköröd, akkor ugyanúgy tudsz rá bérigyént mondani. Ha nincs meg hozzá a szakértelmed, akkor nyilván sehogy. Pontosan ugyanaz, mintha X állásra hívnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!