Pár nap múlva lesz az utolsó körös interjúm az egyik cégnél, ahova jelentkeztem. (Beszélgetés a vezetővel+bértárgyalás) Mennyi gondolkodási időt szoktak adni ez után? (szoftverfejlesztő vagyok)
Egy másik lényegesen szimpatikusabb helyre is beadtam a pályázatom. Náluk viszont 3 próbanapot le kell dolgozni mielőtt felvennének. (ez nekem is nagyon tetszik, hogy ki tudom próbálni a helyet) Most még próbaidőn vagyok, szóval bármikor fel tudok mondani, viszont addig nem tenném meg, amíg nincs egy új ajánlat a kezemben.
Tehát az interjút követő napon tudok legkorábban felmondani, és utána még sort kell kerítenem a 3 próbanapra és csak utána tudok választ adni a cégnek. Szoktak 1,5-2 hetet várni, miután megkaptam az ajánlatot?
"Tehát az interjút követő napon tudok legkorábban felmondani, és utána még sort kell kerítenem a 3 próbanapra"
Inkább szabadságot vennék ki arra a 3 napra. Mi van ha azt mondják, hogy mégse alkalmaznának és akkor ott vagy munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!