Másfél év tapasztalattal friss diplomás programozóként mekkora fizetésre számíthatok?
Másfél év tapasztalatom van ASP.NET MVC fejlesztőként. Most fogok diplomázni egy jó egyetemen és kíváncsi vagyok, hogy mekkora lehet a fizetésigényem.
Egy telefonos interjú során bruttó 550 ezret kértem, erre jól reagáltak, simán megadnák.
Annyit még megjegyeznék, hogy jól szerepelek interjúkon, kérdezhetnek bármit.
Lenne esélyem bruttó 700 ezerre ?
Esély mindig van. Arra azért figyelj, hogy olyan cégnél lehet, ahol ASP.NET-re van kifejezetten igény, és csak
ahhoz kell pengének lenni. Legalábbis a leendő munkakörben.
azt ugye tudod hogy az 550.000ft os bruttó kb 260.000 nettó? gondolom nincs semmi adókedvezményre jogosultságod (gyerek, nagycsalád stb stb.)
többet kérjél. főleg ha érted is a dolgod.
"azt ugye tudod hogy az 550.000ft os bruttó kb 260.000 nettó?"
Na azért ott még szerencsére nem tartunk. Br. 550k adókedvezmény nélkül is 365k.
Ami amúgy szerintem reális másfél év tapasztalattal.Sokkal többet nem valószínű, hogy adnak. De simán bemondhatod a 700-at is, max. lealkudják.
Hajrá.
Bruttó bér: 250 000 Ft
Szoftverfejlesztő mérnököt keresünk dunaújvárosi munkahelyre
Telefonos és pc alkalmazás megírására keresünk szakembert alkalmazotti jogviszonyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!