Mennyi a bruttó fizetése egy diplomás oktatásszervezőnek Budapesten tapasztalat nélkül és tapasztalattal?
100-150 között nyugodtan mondhatsz. Vagy többre gondoltál?
Ha nyelveket is tudsz akkor persze picit többet kérj.
Én netto 100-150et értettem igen. Nehogy már netto 100 alatt keress diplomával Budapesten. Meg se lehet élni annyiból ott!
Tudok olyanról aki csak netto 100-at kért és kapott. Aztán meg bosszankodott amikor kiderült, hogy az irodában a közvetlen kollegák mindenki netto 130-140-t kap ugyanolyan munkára.
De hát ő kért csak 100-at és meg is kapta, egy szava se lehet! ;-) Tulajdonképpen elégedett kéne legyen nagyon is, nem? ;-)
(A munka egyébként különösebb végzettséget nem igenylő, bármely értelmes ember által elvégezhető irodai, tehát akár a kérdező is belefuthatott volna.)
" hogy
akarnál bruttó 200 fölött? Kezdő
mérnökök sem kapnak annyit."
Persze, hogy nem annyit kapnak. Hanem többet.
"Persze, hogy nem annyit kapnak. Hanem többet."
Aha, olyan 200-230 körül max. Kérdező: ez szép, hogy neked van 24 év tapasztalatod, de más szakmában.
" olyan 200-2qqq30 körül max."
igen kb ennyi nettoban de én bruttot irtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!