Tesco Frissdiplomás Program 2015: mire számíthatok?
Sziasztok!
Mivel idén májusban szerzem meg a diplomámat marketing mesterszakon, arra gondoltam, hogy jelentkezem a Tesco frissdiplomás programjára. Akik már vettek részt hasonlón, mik a tapasztalatok?
Ha jól emlékszem nyelvi és pszichológiai teszteket iratnak, amit személyes interjú követ, és ezt követően döntenek a jelöltek sorsáról. A teszteket online formában kell megírni, vagy személyesen? Angolból szóbeli interjúztatásra is lehet számítani?
Sajnos mióta sikeres szakmai középfokú nyelvvizsgát tettem, azaz 2008 óta egyáltalán nem használtam a nyelvet, így milyen esélyekkel vághatok neki a programnak? Mostanában csinálgattam középfokú online nyelvi teszteket, volt ahol csak 60, volt ahol pedig 87%-ot értem el.
A megosztott válaszokat, tapasztalatokat (nem csak a nyelvvel kapcsolatban) előre is nagyon köszönöm!
Úgy tudom többnapos AC van.
Biztosan kell angolul beszélni.
Első pár forduló (angol teszt, kognitív, stb..) tesztek neten vannak. Ott van a nagy szűrés.
Utána egy személyes interjú (egy gyors, 10-15 perc) és egy személyes angol (szóbeli) interjú következik.
Ha ezeken túljutsz akkor személyesen meg kell ismételni a kognitív teszteket.
Ez után pedig egy 2 napos AC következik, mint végső állomás.
A nyelv csak gyakorlás kérdése, gyakorold.
Koszonom az eddigi valaszokat, persze ha vannak meg tapasztalatok, akkor varom a tovabbiakat is. :)
Kedves elso valaszolo: tobb eves munkaviszonyom van, azonban a diploma megszerzese utan szeretnek valtana, es nagyobb kihivast keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!