Frissdiplomások! Minimum mekkora fizetésért vállalnátok el egy munkát?
Ezzel mondjuk nem feltétlen értek egyet - egy frissdiplomás szoftvermérnöknek nem kell adatrögzítőként kezdenie...
Én 300 bruttóért kezdtem anno frissdiplomásként.
Egy szoftvermérnök megtanult mindent az elejétől.
Egy kereskedelmi menedzser pedig nem fog odaállni polcot feltölteni, pedig anélkül nem fogja tudni átlátni a szakmáját - erről beszéltem.
"kereskedelmi menedzser pedig nem fog odaállni polcot feltölteni"
Pont beletrafáltál, mert így kezdtem egy multinál. A beillesztési program része volt, hogy 3 hónapig gyakorlatilag mint árufeltöltő funkcionáltam, csak ez idő alatt körbejártam minden területet.
Majd 3 hónapig részlegvezető pozícióban dolgoztam, ami annyiban különbözött az árufeltöltőtől, hogy az árufeltöltés mellett egy hegynyi dokumentálnivaló, rendelés és egyéb katyvaszt zúztak még a nyakamba.
Ettől függetlenül sem az árufeltöltői, sem a részletvezetői munkát nem fogadtam volna el. Azt, hogy ez része egy beillesztési programnak viszont gond nélkül elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!