Mennyi a bruttó fizetése egy diplomás oktatásszervezőnek Budapesten tapasztalat nélkül és tapasztalattal?
?????????
Nem lehet egyértelműen leírni, most mi nettó, mi bruttó????
Így nem lehet követni, ha visszautalásai vannak, hozzászólók nevei nélkül, ki melyikre, mit reagál, mire, mit ért.
Így pl.: "én nettó 100-150e, bruttó 200-230e FT-ra gondoltam."
Na ez van, ha két ugyan olyan százalékú beszél :D
Én azt írtam, hogy kezdő mérnökök kapnak 200 BRUTTÓ körül, ő meg szerintem valamiért azt hiszi, hogy 200 nettót kapnak (rohadtul nem). Egyébként hova mennél el dolgozni oktatásszervezőként? Hol alkalmaznak ilyeneket?
" Én azt írtam, hogy kezdő mérnökök
kapnak 200 BRUTTÓ körül"
Már megint elirtad. ;-)
200 NETTÓ körül kap a pályakezdő mérnök. Vagy akár többet.
Budapesti egyszerűbb irodai munkára pedig a kérdező is nyugodtan kérhet 100-150 között bármit. Ha nyelveket is tud akkor többet is.
" Azt hiszed
egy pályakezdő mérnök egy
szupermen? Ugyan olyan szinten
vannak, mint a pályakezdő akármik:
nem értenek lényegében semmihez,
amit a gyakorlatban használni kéne."
Igen így van. Ezert csak NETTÓ 200 és nem 400-800.
Jó, akkor az összes mindenki akit ismerek egy lúzer, mert senki sem kapott alapból középvezetői fizut :D Ez a 70%-os nehéz értelmi képességű h..lye meg már szerintem azt sem tudja, hogy mi a nettó és a bruttó közti különbség :D
(Azokon a helyeken vannak kiemelkedő fizetések, ahol napi szinten kell használni 1, vagy sokszor két idegennyelvet. 300-as bruttóval te rohadtul szerencsésnek érezheted magadat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!