Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a bruttó fizetése egy...

BMÁgica kérdése:

Mennyi a bruttó fizetése egy diplomás oktatásszervezőnek Budapesten tapasztalat nélkül és tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Szakmai tapasztalatom adminisztrációs területen (biztosítás) már van, ahol érintőlegesen kapcsolatba kerültem oktatással is, de eddig nem oktatás/képzésszervezőként tevékenykedtem. Most szereztem meg andragógia szakon, felnőttoktatás szervezőként a diplomámat és szeretnék a továbbiakban ezen a területen dolgozni, de nem tudom, hogy milyen bruttó bérigényem lehet reálisan. Kérem, hogy aki ezen a területen dolgozik és tud, segítsen! Előre is nagyon köszönöm mindenki válaszát!

2015. ápr. 8. 15:53
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

?????????

Nem lehet egyértelműen leírni, most mi nettó, mi bruttó????

Így nem lehet követni, ha visszautalásai vannak, hozzászólók nevei nélkül, ki melyikre, mit reagál, mire, mit ért.

Így pl.: "én nettó 100-150e, bruttó 200-230e FT-ra gondoltam."

2015. ápr. 10. 20:39
 12/31 anonim ***** válasza:

Na ez van, ha két ugyan olyan százalékú beszél :D

Én azt írtam, hogy kezdő mérnökök kapnak 200 BRUTTÓ körül, ő meg szerintem valamiért azt hiszi, hogy 200 nettót kapnak (rohadtul nem). Egyébként hova mennél el dolgozni oktatásszervezőként? Hol alkalmaznak ilyeneket?

2015. ápr. 10. 21:40
 13/31 anonim ***** válasza:
Mégis milyen mérnök az, aki 200 netto alatt keres pályakezdőként is? Ezt a baromságot honnan vetted?
2015. ápr. 10. 23:24
 14/31 anonim ***** válasza:
Öcsém, te hol élsz? :D Azt hiszed egy pályakezdő mérnök egy szupermen? Ugyan olyan szinten vannak, mint a pályakezdő akármik: nem értenek lényegében semmihez, amit a gyakorlatban használni kéne. 230 bruttó volt a maximum amit hallottam. Hány pályakezdő mérnököt is ismersz amúgy?
2015. ápr. 11. 00:16
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

" Én azt írtam, hogy kezdő mérnökök

kapnak 200 BRUTTÓ körül"

Már megint elirtad. ;-)

200 NETTÓ körül kap a pályakezdő mérnök. Vagy akár többet.

Budapesti egyszerűbb irodai munkára pedig a kérdező is nyugodtan kérhet 100-150 között bármit. Ha nyelveket is tud akkor többet is.

2015. ápr. 11. 00:23
 16/31 anonim ***** válasza:

" Azt hiszed

egy pályakezdő mérnök egy

szupermen? Ugyan olyan szinten

vannak, mint a pályakezdő akármik:

nem értenek lényegében semmihez,

amit a gyakorlatban használni kéne."

Igen így van. Ezert csak NETTÓ 200 és nem 400-800.

2015. ápr. 11. 00:25
 17/31 anonim ***** válasza:
Én bruttó 300-at keresek, pénzügyi szektorban dolgozom, pályakezdőként, és ez teljesen átlagos. Mérnökként viszont még kevés is lenne.
2015. ápr. 11. 00:54
 18/31 anonim ***** válasza:

Jó, akkor az összes mindenki akit ismerek egy lúzer, mert senki sem kapott alapból középvezetői fizut :D Ez a 70%-os nehéz értelmi képességű h..lye meg már szerintem azt sem tudja, hogy mi a nettó és a bruttó közti különbség :D

(Azokon a helyeken vannak kiemelkedő fizetések, ahol napi szinten kell használni 1, vagy sokszor két idegennyelvet. 300-as bruttóval te rohadtul szerencsésnek érezheted magadat.)

2015. ápr. 11. 11:14
 19/31 anonim ***** válasza:

Tudod mit, legyen bruttó 280. Mondjuk egyik ismerősöm sem kap ennyit, de tök 8.

[link]

[link]

2015. ápr. 11. 11:25
 20/31 anonim ***** válasza:
Pályakezdő mérnökként Budapesten teljesen normális a nettó 200.
2015. ápr. 11. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!