Az utóbbi pár napban hiányolom a "20ezer informatikus hiányzik a munkerőpiacról" jellegű kamucikkeket. Valaki nem találkozott ilyennel valahol?
Van azért igazság a kérdésben :D
De tény, hogy kezdi túltolni a kérdező :D
A kérdésre válaszolva:
Egyébként jó a meglátás :D
Valóban nem volt az elmúlt időszakban.
Nem kell elfogadnod hogy az okos embereket megfizetik. Maradhatsz a saját álomvilágban és akkor mindenkinek jobb lesz, mert legalább nem fogsz ilyen idióta kérdéseket feltenni. Nem kell elfogadnod a világ működését. Ugyanakkor a saját életkörülményidet sem kell elfogadnod, ha úgy érzed, hogy képes vagy arra, hogy jobb helyen dolgozz, akkor hajrá, képezd magad és keresd a lehetőségeket. De ne irigykedj és ne próbáld cinizmussal palástolni a rossz életed.
Egyébként matematikusként végeztem (tehát nem informatikusként), programozó multi cafetériával 400 bruttót ajánlott, hogy 2 hónapig egy tanfolyamon megtanuljam azt a programnyelvet, amit nem ismertem de ott használni kellett, majd a továbbiakban ott dolgozzak. Aki kicsit is ért ahhoz amit csinálni kell a cégnél, annak az 500 ezer számomra nem tűnik soknak.
(Egyébként ezt az állást nem vállaltam el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!