Van itt olyan informatikus aki szintén nem talál munkát magának?
Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 18:45
1/53 anonim válasza:
Aki nem fejleszti magàt és nem rendel alà mindent a karrierjének.
2/53 anonim válasza:
kóklerként ne is csodálkozz ezen. 500e-et nem a 2 szép szemedért fognak adni.
3/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. És ingyen is dolgoznék.
2016. nov. 2. 20:21
4/53 anonim válasza:
Költözz Budapestre. Vidéken alig van informatikus állás.
5/53 anonim válasza:
megjelent a cikkekben hogy 20 ezer meg 40 ezer informatikus hiányzik... nem találsz belőle 1 állást sem??? :D
6/53 anonim válasza:
"És ingyen is dolgoznék." Jajj, de ismerős ez a duma :D Múltkor is ajánlott itt valaki állást... aztán nem kellett... Így nem is lesz munkád :)
7/53 anonim válasza:
Én is nagyon nehezen találtam anno vidéken. Informatikusként csak Budapesten jók a lwhetőségek sajnos, én is egy ideje Budapesten élek és keresem dupláját, mint anno Budapesten. Van olyan haverom, aki Nyugat-Dunántúlon él és évek óta munkanélküli. Meglepő módon Budapest után inkább a kelet-magyarországi városok jönnek (Szeged, Miskolc, Debrecen) ahol van még némi esély az elhelyezkedésre.
9/53 anonim válasza:
Le kellene kicsit szűkíteni azt az "informatikust", mert az kicsit tág és nagyon nem mindegy hogy mit értesz alatta.
Milyen munkát keresel?
Milyen tapasztalatod van eddig?
10/53 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
A kérdés az, hogy van-e rajtam kívül informatikus aki nem talál a szakmában állást.
És nem az volt, hogy ki tudna állást adni.
Egyébként meg Budapesten lakom. Főleg java, web, adatbázisok. Tapasztalat 0.
2016. nov. 2. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!