Na, hol is vannak azok az 500E kezdő fizetéses informatikus állások?
Párat:
Bruttó SZÁZHÚSZ:
700 ft/óra.:
Mit rebeg sok ember 500E nettó kezdő fizetésről? :O Én tudok valamennyire programozni C++ ban de ennél egy gyári munkás többet kap. És alig keresnek informatikust, kevés az állásajánlat, miközbe munkaerőhiány van? 700ft/óránál egy gyári munkás többet kap.
Valaki tud mutatni 500 ezres állásajánlatot? :) Mert akkor megyek!
Ezek a hirdetések komolytalanok, bruttó 120-ért nem fognak embert találni, kissé el vannak tévedve.
Egyént nem a jofogas.hu-n kell állást keresni.
Akkor hol?
Tudtommal az a legnagyobb portál.
Kérdező szerinted olyan cégek akik valóban tudnak fizetni 500k t a jófogáson fog hirdetni? Egyébként ehhez nem kicsit kell tudni a c ++ t.
Van némi különvség egy kis rendszergazda és egy senior fejlesztő között
Ezek nem is fejlesztői állások. Eleve komolytalan az egész, ha benne van a fizetés a hirdetésben. A nettó 500 meg egyáltalán nem kezdő fizetés még a programozóknál sem. Nem tudom hol hallottad. Inkbább br. 400.
Jófogáson max betanított munkát keresünk. Profession. hu-n, vagy az egyes cégek honlapján nézelődj. Csinálj saját profilt, akkor a fejvadászok is megkereshetnek.
Lehet a kérdés egy baromság ebben a formában, de kezdőként te tudod mikor fogsz 500 ezret kapni:D
Jó, tudom itt a gyakorin mindenki már 30 évesen vezérigazgató meg nemzetközi vállakozása van, de a valóság az, hogy 200 nettó aztán helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!