Na, hol is vannak azok az 500E kezdő fizetéses informatikus állások?
Párat:
Bruttó SZÁZHÚSZ:
700 ft/óra.:
Mit rebeg sok ember 500E nettó kezdő fizetésről? :O Én tudok valamennyire programozni C++ ban de ennél egy gyári munkás többet kap. És alig keresnek informatikust, kevés az állásajánlat, miközbe munkaerőhiány van? 700ft/óránál egy gyári munkás többet kap.
Valaki tud mutatni 500 ezres állásajánlatot? :) Mert akkor megyek!
"Budapesten. Vagy akár távmunkába is tudok programokat írni."
Akkor nem tudom te mit nézel a Profession-n. 552 hirdetés IT/programozás kategóriában Budapesten. Az 1. oldalon csak olyanok amik ma kerültek fel..
Ha 1 linket nem találsz meg, akkor marha nagy IT-s lehetsz. :-D
De kezdőként nagy cégek is max 300-350 bruttót adnak. Majd 5-10 év múlva, ha senior leszel, akkor kérhetsz nettó 500at (talán).
Jah igen, a komoly cégek BME-s diplomát és tárgyalóképes angol/németet is kérnek.
Tessék, erre simán be lehet kérni nettó 400-500 kilót.
Rengeteg a jól fizetőállás. Az más kérdés, hogy nem a nagyszájú senkiháziakat keresik, hanem az értékes szakembereket.
Összefoglalva:
-Szerinted az adatrögzítő és az iskolai rendszergazda szintű állások fejlesztői állásoknak számítanak.
-Programozónak/fejlesztőnek gondolod magad, de a google-t alapszinten nem ismered.
- Azt hiszed, hogy tudsz programozni. Pedig a "láttam már ciklust" nem számít annak. Most komolyan... Mi volt a legkomolyabb dolog, amit írtál és milyen technológiákat használtál. Esetleg, ha valamilyen komolyabb algoritmus is volt, azt is írd meg.
- A c++ így önmagában semmi. Milyen technológiát ismersz?
Egyébként mutatok én neked millió fölött fizető állást is, de te semmire nem mész vele.
Adatrögzítő, mint informatikus :) Ez jó.
Egyébként nézz szét programozói állások között. Informatikus és informatikus közt elég nagy különbség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!