Van itt olyan informatikus aki szintén nem talál munkát magának?
Igen sok minden kell hozzá,folyamatosan toppon lenni,keresni a megoldàsokat,elvetemülten karrieristànak.
Ez benned nincsen meg marad a gyàri szalag meló vagy semmi.
Mi szakbarbàrok keressünk legalàbb pénzt is,te meg rinyàlj.
Gondolom egyetemen is buliztàl csak,és nem fejlôdtél,dolgozni se dolgoztál.
Iszod a levét.
Nem hinném,hogy üres az életem,tudok shoppingolni,edzeni,testem is ott van,tudunk wellneszezni.
Nem tudom ebben mi az üres,mellette megbecsülnek és vàlogathatok a melók között.
Minek akarsz infós lenni ha nem vagy hajlandó fejlődni és tanulni?
Nekem azt mondták hogy nem kell profinak lenned... elég ha tudsz elég jól c, c#, c++ ban vagy javában programozni és elmehetsz gyakornoknak.
Ez nem egy olyan nagy elvárás.
Amúgy meg múltkor is te írtál hogy ingyen is dolgoznál, de odáig meg nem süllyedsz le hogy itt kapott ajánlattal élj akkor mit vársz? Sokat kell arra várni hogy az OTP vezérigazgatója menjen személyesen hozzád hogy szüksége van rád a cégnek.
Nem kell atomkockanak lenned.
De fejlôdnöd kell.
Engem is sok minden érdekel még,pl: értékesítés,csapatvezetés,kondi,wellnesz,utazàs.
Ennyi,ha tennél magadért lenne melód,így marad a gyàr, vagy elmehetsz windowsos rendszergazdànak bruttó 120-ért és élhetsz egy patkànyfészekben.
Sajnos nem vesznek fel rendszergazdának se.
Az írod, hogy elég ha jól tudsz programozni java-ban, c++-ban. :D
A jól programozni, az kb 10 évet jelent, az egyetemi mesterdiploma után. (Természetesen az MSC 0 évnek veszem, mivel többet sajnos nem ér.) De még őket se mondanám jónak. Ez kb olyan mint a jog. Léteznek jó jogászok magyarországon? A válasz az, hogy nem. A magyar parlament naponta leaglább 5000 oldalnyi törvényt hoz. Megnézném azt a jogászt, aki minden nap 5000 oldalt bevág pluszba.
Tehát amikor odaírják, hogy Java. Akkor azaz egész Java programozási nyelvet értik. Naponta nem tudom hány tízezer ember fejleszti és mindent tudni kell.
Akkor leszel junior. És talán felvesznek ingyen munkára. Tehát igen irreális az elvárás. Fizikai lehetetlenség.
Van itt olyan informatikus aki szintén nem talál munkát magának?
Ez volt a kérdés. Erre várja a válaszokat a kérdező, ezt többször is leírta, csak mostanra elfelejtette, mert mégis inkább önsajnálatnak szánta a kérdést.
Aki szánja, azzal beszélget, aki tanácsot ad, azt leugatja...
Kérdező!
Neked nincs munkára szükséged!
Pszichiáterre annál inkább.
"Tehát amikor odaírják, hogy Java. Akkor azaz egész Java programozási nyelvet értik."
Ha így lenne, nekem sem lenne munkám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!