Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem az álláshirdetésr...

Jelentkeztem az álláshirdetésre de meggondoltam magam?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy nem szeretnék még több honapos szerzödést aláirni és elkötelezödni. Az egyik cégtöl kaptam állásajánlatot viszont nem akarok ugy eljönni onnan hogy utána a késöbbiekben me tudjak oda jelentkezni. Vagy ha egy felajánlott állást nem fogad el az ember az automatikusan azt jelenti hogy többet az adott céghez felesleges jelentkezni is?
2016. dec. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még el se kezdted a melót, de már nem akarod csinálni... Ilyen hozzállásal úgyis záros határidőn belül kirúgnának (akárhonnan), szóval mind1 is.
2016. dec. 16. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, udvariasan közlöd, hogy kaptál egy másik ajánlatot, vagy még azt sem kell közölni, egyszerűen csak nem fogadod el. Attól is függ milyen munkáról van szó, ahol nagy a hiány ott nem fognak finnyáskodni. Mondjuk utána egy darabig nem illik ugyanoda jelentkezni.
2016. dec. 17. 05:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt kérdezem, de Te dolgoztál már valaha?

"Jelentkeztem az álláshirdetésre de meggondoltam magam?

Rájöttem hogy nem szeretnék még több honapos szerzödést aláirni és elkötelezödni."

Nos, az, hogy állásajánlatot kaptál (amúgy interjún voltál már, felvennének? vagy még csak jelentkeztél egy hirdetésre?), az nem jelenti azt, hogy több hónapra elköteleződsz, ugyanis a legtöbb munkahelyen 3 hónapos próbaidő van, ami alatt BÁRMELYIK FÉL indoklás nélkül, AZONNAL felmondhat. Azaz lehet, hogy 1hónnapig dolgozol, majd azt mondják, köszönjük szépen, ennyi volt, viszontlátásra - de Te ugyanezt megteheted (nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, stb.

Amúgy először tényleg magadban kellene eldöntened, hogy dolgozni akarsz vagy sem, mert az ilyen igen, de mégse mentalitást hamar észreveszi a munkáltató...

2016. dec. 17. 08:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez lenne az elsö munkahelyem. Interjun voltam már és meg voltak velem elégedve. Az a probléma hogy nagyon sok orát kellene vállalnom ami nem fér bele mert emellett még egyéb teendöim vannak.
2016. dec. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!