Más pozícióra hívtak be interjúzni, mint amire jelentkeztem (ez csak ott derült ki) és tőlem vártak bérigényt. Ez mennyire általános?
Én kérnék akkor rá 1-2 nap gondolkodási időt a helyedben, ha nagyon érdekelne és ennyire smemit nem tudsz mondani, máskülönben az elköszönséen kívül én semmit nem mondanék.
B) verzió, mondasz egy bérsávot. De ehhez még mindig az kell, hogy tudd mit ér a munkád.
Ebben az esetben a következő variációkat alkalmaznám:
1.- mivel X pozícióban túl sokat mondtál, ezért Y pozícióban lehet, megállná a helyét ugyanaz az összeg - mivel magasabb kvalitásokkal kell rendelkezni - és ha jól gondolom, külföldi kiküldetés esetén még napidíj is jár pluszban - elvileg :-)
2.- megkérdezném, hogy ez most egy teszt, mennyire vagyok rugalmas? :D
3.- rákérdeznék, mi az oka a pozícióváltoztatásnak, s ha nem megfelelő a válasz, akkor bemérgelném magam és megkérdezném: a továbbiakban is ilyen "szórakoztatásra" lehetek felkészülve? Netán kiadnak x munkát és y-t fogják rajtam követelni? - és faképnél hagynám őket :D
Persze ez utóbbi variációt csak akkor javaslom, ha megteheted, nem vagy anyagilag, stb. rákényszerítve.
Kérdezőnek:
Szívesen: örülök, ha segíthettem :-) (14-es)
#16, ebben totál egyetértünk, de ha a próbaidő letelte után kiderül, hogy az a 8 óra nem 8 óra, hanem mondjuk 10 és a túlórák nehezen, vagy egyáltalán nem számoltathatóak el, akkor azért kicsit más a leányzó fekvése.
Persze megvan a másik véglet is, volt olyan munkahelyem, ahol egyáltalán nem működött semmi, bent ültünk napi 8 órában, igaz, hogy kifizették, de én nem tudok "semmit sem" csinálni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!