Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elegem van az állásinterjukból...

Elegem van az állásinterjukból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Unom már hogy elpazarolok 4 buszjegyet egy állásinterjúra, és a nap végén közli vmi hr-s k***** hogy nem vagyok elég jó.

2016. dec. 30. 12:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Egyébként Magyarország egy jó ország. Nem?
2017. jan. 1. 19:21
 42/48 anonim ***** válasza:
Régebben amikkor még nem minden héten végeztek a biztiőrök tanfolyamon, amikor még tesóméknak a kilencvenes évek közepén fél éves volt a tanfolyam, nem egy ilyen xar egy hónapos vagy max három ami manapság van, már akkor is voltak akik a könnyű melót látták benne. Nincs sok dolgod, körbejársz, ellenőrzöl, álltalában nincs rablás, nincs lopás, ha van, akkor úgyis legtöbbje hívja a zsarukat, nem konfrontálódik. Igen ám, csakhogy évek alatt a sok séta meg nem alvás kihat az emberrre. Én azt nem értem, hogy 24 óráznak sokan, de 4 órába vannak bejelentve. én még a 8 órás biztiőrködést is furálom.... jó persze teszkóba ilyesmi elmegy de telepőrzés az minimum 12 óra
2017. jan. 1. 19:27
 43/48 anonim ***** válasza:
"Én azt nem értem, hogy 24 óráznak sokan, de 4 órába vannak bejelentve. én még a 8 órás biztiőrködést is furálom.... jó persze teszkóba ilyesmi elmegy de telepőrzés az minimum 12 óra"- Micsoda? Nem értem. 24 óráznak sokan, de 4 órába vannak bejelentve? Az hogyan? Vagy úgy van kíírva hivatalosan a munkahelyen a biztonsági őr hogy a 24\4 = 6 tehát egy nap ott 6 ember dolgozik és 6x váltják egymást..stb? Vagy hogy?
2017. jan. 1. 19:47
 44/48 anonim ***** válasza:
nem. hanem bejelentve vannak négy órába az állam felé az adózás miatt. egy folyamatosan 24 per 24-ező biztiőr az számold már ki hány órát dolgozik... ami hivatalosan nem is lehetne..... olyan, hogy 24 órás munkaidő nincs. utána kéne hogy legyen vagy két három nap pihi akkor hivatalosan. vágod.... :D ergo amúgy így alig lesz bedolgozott idejük nyugdíjra soknak. persze a kis buz i portásokat bejelentik nyolcba persze....
2017. jan. 1. 19:50
 45/48 anonim ***** válasza:
De van olyan hogy 24/48- tehát 24 órázik és utána 48 óra pihi és megkapja a bruttó 140-et. De az ilyen fekete munkánál ha beüt a krakk, akkor mivan. Tehát ha tényleg betörés van, verekedés, rendőrségi ügy, akkor megkérdezi a rendőr hogy mit keresett ott ekkor meg ekkor a bizt.őr, ha a papíron 4 óra van feltüntetve? Érted, tehát ha tényleg betörés van akkor kiderül a csalás.
2017. jan. 1. 20:10
 46/48 anonim ***** válasza:

24x15=360óra (24\24)

24x10=240óra (24\48) Ilyen van. Egyik ismerősöm is 24\48-ban van.

Hivatalosan nem lehet dolgozni 240 órát egy hónapban?

2017. jan. 1. 20:12
 47/48 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy 2-3 nap pihi. 24\48 óra az az. (De ez hogy van bejelentve, 4 óra biztonsági őr? Ez nem gyanús az adóhivatalnak? Vagy csak éjszakára van mindenki bejelentve 4 órára felvátva és nappal senki nem őriz hivatalosan. Vagy hogy oldják meg hogy ne legyen feltünő?? (Mert most a rendőrök is sokat dolgoznak és hivatalosan. Nem?) A 24\48 az hivatalos. Nem?
2017. jan. 1. 20:15
 48/48 anonim válasza:

ha még érdekel akkor leirom

hallottam egy otthoni munkát ( 1-2 óra )

havi több mint 700.000ft

vedd meg 16000ft-ér a cd-t és elmondják mitcsinálj beválik !

luxus élete van annak aki kiprobálja

( és még állásinterju se kell. )

2017. jan. 13. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!