Elegem van az állásinterjukból. Mit tegyek?
3 dolog:
1. Vegyél bérletet, vagy sétálj, rendszeresen buszjegyezni költséges
2. Ne másban keresd a hibát, változtass a hozzáállásodon - a hr-es kolléganő (ugye ezt akartad írni a kicsillagozott részen?!) nem tehet róla, hogy nem megfelelő a tudásod, nem jó a hozzáállásod; ő rád szánja az időt, meghallgat, felméri, hogy alkalmas vagy-e a meghirdetett munkakörre
3. Tegyél azért, hogy elég jó legyél - Mit tettél az elmúlt 3 évben annak érdekében, hogy jobb legyél, előbbre juss, értékese legyél a munkaerőpiacon? Mik a terveid az elkövetkezendő 3 évre, hogyan kívánod fejleszteni magadat, milyen területeken vannak hiányosságaid?
Négy buszjegy...
Akkor 2 be, 2 vissza.
ha ez így van, akkor szerintem nem sétálós a táv...
Itt, ha mondjuk két busszal megy valaki, akkor az talán a város másik vége...több órányi séta.
Kérdezőnek:
mit tehetsz? Lehet tovább próbálkozni. :(
Vagy alapíts vállalkozást, de nem biztos, hogy sikeres lesz.
"akkor szerintem nem sétálós a táv.."
Nézőpont vagy hozzáállás kérdése.
1óra alatt kényelmesen lehet 4km-t sétálni.
Én a munkahelyen napi 8-10km-t bőven lejárok egy műszak alatt,de 4 buszjegy árából még városon belül is el lehet 60-70km-t autózni,ha megkérek egy ismerőst,hogy vigyen el pár helyre.Kifogást mindig lehet találni.
Előző én voltam.
Munkanélküli központba kell bemenni és megkell mondani hogy szükséged lenne munkára. Illetve ha nem tudnak adni, akkor helyette valami (utcaseprés, falevel-takarítás, hólapátolás[még most nem, de januárban lehet hogy lesz]). És idővel majd adnak munkát a végzettségednek megfelelően. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!