Elegem van az állásinterjukból. Mit tegyek?
De jó, tudtam, megkapom a rokonok nyakán való élősködést... :D Köszönöm, nem csalódom a gyakorikerdeseken. :D
évekig persze csak elodázni lehet az időt, de szerintem az lenne a legnagyobb luxus, hogy munkanélküliként kivenne az ember havi nyolcvanezres kiadással egy albérletet úgy, hogy csak a félretett pénze van, semmi segély ilyesmi.... azért, hogy elmondhassam, hogy önállóan vagyok, nem fogom játszani az agyam.... mert a félretett pénzért meg évekig dolgoztam három műszakban, és hülye lennék amikor van rokon akinél akad egy üres szoba, akkor mit játszam meg az agyam? És most itt lehet lepontozni, de ez olyan mint amikor elmegy a párocsak Pestre keresni melót, mert helyben ugye nem jó, azért a plusz havi húszezerért oszt az albérlet meg elviszi a többletet. Csak ugye ehhez már agy kell és gondolkodás.... Nos, ha ez élősködés, akkor nem láttatok még élősködő emberkét aki tényleg mindent mástól vár el. Ennyit erről....
#30-asra
Ha a ismerősöd helyébe lennék, akkor:
Elmennék diplomával takarítani. Most mi van abban, de lehet hogy nem vennének fel, mivel "túlképzett" lennék. Mivel van ilyen. Nemde?
28as
hogy készítette ki a szervezetét a 24 órázás? Leírnád? Nem ismerem milyen így dolgozni, főleg éveken át.
Én sem hallottam még 24 órázásról. Már 16 órázásról, illetve 18 órázásról igen. (fekete)
De 24 órázásról még nem. (Egyszer egyik ismerősömnek volt ilyen műszaka(i) [fekete] de olyan volt hogy bement hétfőn reggel és haza ment kedd este [ott volt majdnem két napot és non-stop nyomta a melót]. Egyszer volt ilyen. (a hétfő és a kedd nem pontos már nem tudom hogy milyen napon, de ilyen időintervallummal nyomta, nem is bírt utánna felkellni egy ideig az ágyból.)
Ezt én sem értem, mivel 24 óra, de utána viszont 2 nap pihi. (Meg mellesleg mit csinál egy őr? Semmit szinte. Figyel, ellenőriz, járkál. Ennyi. (Telefonál, vagy kommunikál a központi valahova félóránként, vagy óránként talán. De aki mindennap 18 órát lenyom egy pékségben az is megterhelő. Nem? (Fekete munkáról van szó, tehát hogy bevan jelentve 8 órára és közben kétszerannyit dolgozik [megfizetik, csak nincs teljesen bejelentve], és plussz 2 óra a busz várása, meg egyéb szünet)
Most ha valakinek nem bírja a szervezete a biztonsági-őr munkát az ne vállalja be akkor, mivel ez részben felelősséggel is jár. Tehát ha elalszik, és betörés vagy lopás történik őt is felelősségre vonják!! (Sok nyugdíjjas rendőr is szokott ilyen munkában dolgozni, hogy ne unatkozzanak annyira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!