Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elegem van az állásinterjukból...

Elegem van az állásinterjukból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Unom már hogy elpazarolok 4 buszjegyet egy állásinterjúra, és a nap végén közli vmi hr-s k***** hogy nem vagyok elég jó.

2016. dec. 30. 12:25
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Előző én voltam.

De nem k**va a hr-s. Biztos becsületes és jó ember, csak te nem felelsz meg a munkára, vagy találtak nálad jobb képességű és végzettségű embert.

2016. dec. 30. 23:22
 12/48 anonim ***** válasza:

Akik azt hiszik olyan egyszerű munkát keresni az nagyon egy álom világban van. Jah, hogy aki ezt írja, ő nem is válogathat, mert nincs iskolája?

Azért engedjük már meg annak azt a lehetőséget uraim és hölgyeim, akik tudtak tenni a jobb életért, hogy oda akarjanak jelentkezni amit szeretnének is csinálni nem pedig azt, ami jön....

2016. dec. 31. 08:45
 13/48 anonim ***** válasza:
45%
Nem kötelező elfogadni azt a munkalehetőséget amit a hivatal közvetít\szolgáltat, de együtt kell (illik) működni a Munkaügyi Központtal. Vannak diplomások is közmunkán. Valakinek meg kell csinálnia ezeket a munkákat is. Utcaseprés, Falevelek össszegereblyése, szennyvízek karbantartása és kezelése [bár ehhez már kell valami végzettség], hulladékgazdálkodási feladatok elvégzése, vagy betöltése..stb. Ezek nélkül a társadalom nem tud megfelelően működni.
2016. dec. 31. 09:07
 14/48 anonim ***** válasza:
"összegereblyézése"
2016. dec. 31. 09:08
 15/48 anonim ***** válasza:
45%
Hulladékokkal is foglalkozni kell. Sok veszélye hulladék van. A vízműveknél is sokan dolgoznak.
2016. dec. 31. 09:09
 16/48 anonim ***** válasza:

Voltam olyan helyen dolgozni ahol azok a tanfolyamok folytak ahol a munkaügyisek voltak. Persze tele idiótákkal akik csak a húsz perces szünetet várták, meg xartak a tanfolyamra, a lényeg, hogy másfél évig védve voltak, mert addig is tart egy két tanfolyam. Pl Dajkaképzőn férfi? pfffff hagyjuk már....

Munkaügyi álltal én még nem hallottam olyat, hogy egy ember is jó munkát talált volna. Követelik, hogy vidd be regisztráláskor a bizonyítváány másolatokat, sőt még pótold ha nem vitted be, mármint hogy lefényeljék, és minek? Mi a fenének kell ez? Főleg ha többször regeltél benne vagy a rendszerbe er-go már anno bevitted, szóval tényleg a végzettséged a dolog. Adminisztrációs, hülyeség.... annyi, hogy kell ha járadékot akarsz kapni vagy mehess a járási hivatalba segélyért.... ennyi....

2016. dec. 31. 09:12
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan munka van ami kicsit-nagyon undorító de valakinek el kell vállalnia. De az egyszerű közmunkás most milyen undorító munkát végez??? (Mivel az utcaseprésben nincs undorító dolog, a falevelek összegereblyézésében sincs semmi amitől lehetne undorodni, a hólapátolásban sincs semmi, esetleg nem kényelmes. A szemetek összeszedésében sincs, mivel kapnak kesztyűt a szedéshez.)
2016. dec. 31. 09:13
 18/48 anonim ***** válasza:
Szennyvíztelepen voltam szakdogát írni. pedzegettem, hogy érdekelne ilyen helyen munka. gúnyosan azt a választ kaptam, hogy keresnek most villanyszerelőt.... pfff nah köszi. szóval oda sem akárki kerül be még karbantartói melóra sem ne hogy azt hidjétek...
2016. dec. 31. 09:13
 19/48 anonim ***** válasza:
Gondolom kell végzettség is oda. Nem? (Környezetmérnök vagy valami ilyesmi?)
2016. dec. 31. 09:16
 20/48 anonim ***** válasza:
Hát kellene, de én környvédesként voltam szakdogát írni, de persze ha nincs felvétel akkor nincs, ez sima ügy csak nem lökök oda villanyszerelőit a másiknak, ha köze nincs a dologhoz.
2016. dec. 31. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!