Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elegem van az állásinterjukból...

Elegem van az állásinterjukból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Unom már hogy elpazarolok 4 buszjegyet egy állásinterjúra, és a nap végén közli vmi hr-s k***** hogy nem vagyok elég jó.

2016. dec. 30. 12:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Egyébként a közmunkát kötelező elvállalni? Vagy csak a regisztráció, az együttműködés a kötelező? (Tehát az utcaseprést , meg az ilyenek kötelező elvállalni? Gondolom nem. ?)
2016. dec. 31. 09:21
 22/48 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a végzettségedhez megfelelően kötelesek valamit felajánlani amúgy.

De van amikor cégek kikérnek emberkéket, és azt csináltatják veled kevés pénzért mint a másik aki rendesen oda van felvéve. Nah ezt köcsö g ségnek tartom viszont.

2016. dec. 31. 09:23
 23/48 anonim ***** válasza:
De kötelező elvállalni a közmunkát? (Tehát én már hónapok óta munkanélküli vagyok, és már jártom sok helyen [cégek, ahova kiküldenek] nem vállaltam el egyiket sem és a Munkaügyi Hivatal mondhatja az hogy nincsen szoc.seg. ha nem vállalom el valamit?)
2016. dec. 31. 09:25
 24/48 anonim ***** válasza:
"vállalok el valamilyen munkát"
2016. dec. 31. 09:25
 25/48 anonim ***** válasza:
jaj persze. nem tudom hány ilyen alkalom után de persze. mert annak könyvelik el, hogy nem akarsz dolgozni, így mire tartsanak úgymond, tehát a segély alapból kevés ha kapja az ember, de a munkaügyi nem úgy gondolkodik, hogy mész dolgozni ötvenezerért, és nyílván munkád van akkkor többet kajálsz, viszel kaját, stb stb hogy esetleg ezt is mérlegeli az ember ha munkát néz meg, hanem, hogy nem akar a munkanélküli dolgozni.... és megvonja. igen. mert nem működsz együtt
2016. dec. 31. 09:32
 26/48 anonim ***** válasza:
Mennyi alkalom az?
2016. dec. 31. 09:58
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

"amit szeretnének is csinálni nem pedig azt, ami jön.."

Pedig a mai világ nem így működik.Válogatni kizárólag akkor tudsz,ha van egy anyagi háttér mögötted(apu,anyu,mama,papa,..stb).Kedvencem a x éve nem találok munkát,mit csináljak? kérdések.Oh yes,és akkor meg szabad kérdezni x éve miből élsz?? :-) Mikor saját háztartásod,családod van,jönnek a csekkek,a számlák folyamatosan és enni abból fogsz amit megkeresel,akkor nincs időd válogatni.Hiába szeretnék én toronyórára láncot fűzni(mert mondjuk az a gyermekkori álmom)ha 1-2-3 hónap után sem sikerül kizárólag ebben elhelyzkednem,a családi kassza meg persze folyamatosan apad,és előbb utóbb eljutsz oda,hogy jövő hónaptól nincs mit enni...

2016. dec. 31. 12:36
 28/48 anonim ***** válasza:

27-es: Csakhogy akik ezt furálják azok nem gondolnak bele, hogy nem anyuci apuci állhat mögötte az emberkének, hanem mondjuk a megspórolt saját pénze.Illetve nem mindenki van eladósodva, vagy saját házzal rendelkező ami tudjuk, hogy szívja a pénzt. Én pl most öcséméknél vagyok, régebben én segítettem, most ők. De van pénzem, nem ők etetnek meg ilyesmi, hanem csak a fedelet biztosítják amíg találok olyan munkát ami mellett el merek költözni.

Ez nem toronyóra láncal.... Van, saját rokon is aki elkur ta az életét és még ő hőzöng hogy hogy válogatok... hát mivel ő akkoriban elvégzett egy ipari sulit ketessel, utána meg biztiőri tanfolyamot csinált, ugye huszon év után azért kikészítette a szervezetét a 24 órázás, én meg tettem le pár végzettséget saját pénzből úgymond az asztalra amivel szeretnék kezdeni valamit. És hogy gondolom, hogy válogatok? Dolgoztam én gyárban is és betanított munkába, de ha nem ott akarok megöregedni ezért miért vagyok én olyan rossz?

2016. dec. 31. 12:50
 29/48 anonim ***** válasza:
Lehet válogatni ha nincsen családod, mivel azért csak számít, én pl.: nem merek dolgozni feketén, mivel az adócsalás.
2016. dec. 31. 14:01
 30/48 anonim ***** válasza:

Egy álag melós embernek kétlem,hogy annyi spórolt pénze lenne,hogy hosszú hónapokig(évekig?)lógassa a f..át otthon,azzal a címszóval,hogy az álom melót keresem.Meg ha van is egy kevés,előbb utóbb az is elfogy,és akkor ugyanúgy ott vagy lenullázva.Viszonylag fiatalon 3 választásod van.

Albérlet,saját kecó hitelre,dekkolás a szülőknél,rokonoknál.Való igaz,az utóbbi a "leggazdaságosabb",bár nyilván itt sem várhatod el,hogy minden ingyen legyen,ergo a maradék pénzed ugyanúgy elfogy ,legfeljebb később,és akkor ugyanott vagy amit az elején vázoltam,radásul-privát-véleményem szerint-a rokonok nyakán való "élősködés"(elnézést,jobb kifejezést nem találtam)nem hosszútávú megoldás.Természetesen senki nem szeretné az életét leélni egy gyártósoron 3 műszakban,mindannyian vágyuk a szebbre a ,jobbra.Csak egy élő példa:Egyik kolléga neje pl évek óta "háztartásbeli",csak azért mert diplomával nem hajlandó elmenni pl takarítani,inkább nyomorognak,fizetés előtt néhány nappal az egész napos kajája 2 zsömle meg egy flakon csapvíz.

2016. dec. 31. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!