Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 22 éves pályakezdőként max....

22 éves pályakezdőként max. Wc puculó leszek vagy csöves?

Figyelt kérdés
Ja most jönnek majd, hogy informatikusnak vagy mèrnöknek kellett volna tanulni, de hát nem lehet mindenki az...
2016. okt. 22. 10:39
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg egy bölcsész kolléga lesz. :D
2016. okt. 22. 13:41
 12/53 anonim ***** válasza:
93%

Ja, színötös elsőtől diplomáig, felsőfokú nyelvvizsgával és nem tud elhelyezkedni.. hagyjuk már.

Vagy várjál csak had tippeljek:

Az alsókiskunbüdösbolhási középiskolában voltál színötös, majd bivalybasznádi fősikola komédia és ruhatár szakán végeztél dícsérettel. na akkor igazad van.

2016. okt. 22. 15:37
 13/53 anonim ***** válasza:
90%
Totál életképtelen vagy, ha van egy felsőfokú nyelvvizsgád (tehát feltételezem elboldogulsz valamilyen idegennyelvvel) és e mellé van egy AKÁRMILYEN diplomád és nem tudsz legalább valamilyen idegen nyelvtudást igénylő adminisztratív munkakörben elhelyezkedni.
2016. okt. 22. 17:34
 14/53 A kérdező kommentje:

A megye legerősebb középiskolájának legerősebb tagozatán voltam "színötös".

Ès egyetemre jártam, nem főiskolára ès nem is bölcsész szakra.

Adminisztratív munkakör? Válaszra se méltatnak sehol. Se interneten, se személyesen. Max elteszik az önéletrajzomat, aztán majd értesítenek. Sosem kaptam semmi visszajelzést.

2016. okt. 22. 18:04
 15/53 anonim ***** válasza:
66%
ismerettség kell! ismerettség! orbanisztánban nem lehet széllel szemben... :))
2016. okt. 22. 18:31
 16/53 anonim ***** válasza:
90%
Szóval akkor miért is titok melyik EGYETEMI SZAKOT sikerült elvégezni?
2016. okt. 22. 18:40
 17/53 anonim ***** válasza:
Akkor veled van a baj, emberileg.
2016. okt. 22. 18:43
 18/53 A kérdező kommentje:
Ja igen, mindenki azt mondja, hogy csak ismerettség útján tudnék bekerülni bárhova is.
2016. okt. 22. 21:06
 19/53 anonim ***** válasza:

"Ja igen, mindenki azt mondja, hogy csak ismerettség útján tudnék bekerülni bárhova is."

Egyik szaktársam sem így helyezkedett el. Sőt, még középiskolából lévő ismerőseimtől sem ezt hallom vissza. Attól mert te életképtelen vagy, még nem lesz mindenki az.

Most már viszont engem is érdekel: milyen végzettséged van KONKRÉTAN? Kamu szagú a kérdés.

2016. okt. 22. 21:17
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

én még akkor kezdtem a híres turizmus vendéglátás büfészakot amikor a klasszikus közgazdász képzés megszűnt. Sok helyről lehetett hallani, hogy jaj ilyen semmitmondó végzettséggel nem lehet majd elhelyezkedni, meg különben is teljesen felesleges ezért egyetemre járni. Ahhoz képest az akkori szaktársaim többségének -velem együtt- sikerült zsírosabb állásokat megszerezni függetlenül attól, hogy a turizmus területén belül maradtak-e, vagy máshol boldogulnak.

Lehet, hogy nem egy mérnöki diplomával egyenértékű, de mire megkapod a diplomát 3 nyelven folyékonyan beszélsz (nem is akármilyen szinten) és ami a legfontosabb, megtanulsz értelmesen gondolkodni, normálisan kommunikálni és úgy egyáltalán jobb rálátásod van a világ dolgaira.

Ahol most dolgozom oda én dolgoztam be magam, senki nem volt az ismerősöm. Nem mondom, hogy mindig szeretek bejárni, de legalább méltó fizetésért dolgozom ott, és nem kell gondolkodnom, hogy most elmenjek-e nyaralni, vagy hogy megvehetem-e még magamnak ezt meg azt, hogy kijöjjek hó végéig.

Szóval valamit nagyon rosszul csinálsz ha egy akármilyen diplomával és tárgyalóképes felsőfokú nyelvvizsgával nem tudtál még normális állást megszerezni. Ha vidéki vagy akkor nyilván nehezebb, de fel lehet költözni Pestre dolgozni.

2016. okt. 22. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!