Pályakezdőként mit írjak az önéletrajzomba? Bele kell írni, hogy regisztrált munkanélküli vagyok (állítólag pozitívum)?
Figyelt kérdés
Csak érettségim van, nem dolgoztam még sehol. Fogalmam sincs mit bírnék bele írni a személyes adatokon kívül.
Betanított elektronikai összeszerelő... ennyit tudok az állásról, meg hogy 3 műszakot kell vállalni.
2016. szept. 20. 19:11
1/2 anonim válasza:
Nem kell azt beleírni, nem hogy az önéletrajzba, de még a motivációs levélbe sem.
Kamuzz be diákmunkákat suli alatti időre, meg érdeklődéshez írj valami elektronikával kapcsolatos dolgot, és nyert ügyed van.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első írja, kamuzz, mert sose néznek utána, meg ha utána is néznek mi fog történni? Semmi... Én is ugyanezt csináltam anno. Csak aztán ne felejts el utánanézni, pl a cég amit bekamuzol az hol van és mivel foglalkozik pontosan, stb. Pár mondatot tudj ha esetleg kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!