Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jár a munkanélküli így?

Jár a munkanélküli így?

Figyelt kérdés

Üdv.

Párom most kezdett egyetemen és a cég nem támogatja, így kénytelen ott hagyni. (gépészmérnök, és egy gépeket gyártó cégnél dolgozva ez van.. miközben heti 1 napról lenne szó :/)

A probléma annyi, hogy tavaly költöztünk össze, szeptember elején felmondott akkori munkahelyén és munkanélkülin volt amíg itt nem talált munkát. a 3 hónap akkor lejárt pont, december 1. vel kezdett ennél a cégnél.

Előtte az elmúlt 4 évben folyamatosan dolgozott máshol.

A kérdésemre sajnos választ nem nagyon találtam a neten, ha jár van valami számítás mennyi? :)

Köszönöm :)

2016. szept. 13. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért nem találtál erre választ, pedig le van írva: Ki jogosult álláskeresési támogatásra?

Az a személy, aki:

- álláskereső, és

- az álláskeresővé válását megelőző három éven belül legalább 360 nap jogosultsági idővel rendelkezik,... "

Mivel a párod kimerítette a 3 hónap álláskeresési támogatást és azóta nem lett újabb 360 nap jogosultsági ideje (csak decembertől mostanáig), ezért jelenleg nem jogosult álláskeresési támogatásra (munkanélküli segélyre).

2016. szept. 13. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:
igen ezt megtaláltam én is, viszont más oldalon meg azt olvastam, hogy 10 nap munkaviszony után jár 1 nap, ezért is kérdeztem rá, hogy a ledolgozott xy nap után jár e a 10% vagy sem de akkor nem. köszi :)
2016. szept. 13. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!