Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 22 éves pályakezdőként max....

22 éves pályakezdőként max. Wc puculó leszek vagy csöves?

Figyelt kérdés
Ja most jönnek majd, hogy informatikusnak vagy mèrnöknek kellett volna tanulni, de hát nem lehet mindenki az...
2016. okt. 22. 10:39
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
*pucoló
2016. okt. 22. 10:40
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg azt is elmondhatnád, hogy minek tanultál... Ha wc pucolónak, akkor igen páyakezdőként is wc pucoló leszel.
2016. okt. 22. 10:49
 3/53 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván te is tudod hogy ez nem így van, és csak érzelmi felindulásból, minden értelmet nélkülözve írtad ki ezt a kérdést.
2016. okt. 22. 11:17
 4/53 anonim ***** válasza:
83%

lehetsz biorobot szalag mellett, raktáros, targoncás.. ezek kb 1 szinten vannak a wc pucolóval, talán jobban fizetnek. viszont a magánéletet elfelejtheted.. annyira fáradt leszel munka után, hogy még az asszonyt se fogod tudni megdugni. természetesen a 3 és 4 műszak itt alap! Nappali 1 műszakot felejtsd el!

lépés számlálom szerint napi 55 km-t gyalogolok a munkahelyemen, ami azt jelenti, hogy 7km/órával megyek, 8 órán keresztül minden nap, fél óra pihenővel!! szerinted mennyire fájnak a lábaim? emellé még jön fizikaii munka is, mert 6 m-es gerendákat kell pakolni.

szakmunkával is kitörölheted! Nekem villanyszerelői végzettségem van.. megy a rinya a cikkekben, hogy nincs elég szakember.. érdekes módon vissza se jelez egyik villanyszerelőt kereső állás sem! Ami meg visszajelez, az egy tróger betanított munka, köze nincs a villanyszereléshez!

Igen, mérnöknek kellett volna tanulni! vagy orvosnak! esetleg valami pénzügyes szakra menni, ahol 8-17 ig van nyitva a melóhely, senki nem marad bent tovább! pl bank.

2016. okt. 22. 11:31
 5/53 A kérdező kommentje:
Most már csak azon morfondírozok, hogy külföldre menjek (Nyugat-Európa), mert itt az ég világon semmi lehetőség nincs. Csak ismerőssel lehet bekerülni a normálisabb helyekre, kidolgoztatják a beledet és ráadásképp annyit fizetnek, amiből megélni lehetetlen. Nekem külön kellene költöznöm, önálló életet élnem, havi 100 ezerből azt hogyan tehetném meg??
2016. okt. 22. 11:49
 6/53 A kérdező kommentje:
#3: De így van. Egész életemet a tanulásnak szenteltem, kitűnő voltam általános iskolában, kitűnő voltam a gimnáziumban, az érettségim minden tárgyból ötös. Egyetemen jeles minősítéssel végeztem, kitüntetéseket kaptam, felsőfokon nyelvvizsgáztam..és mit értem vele? Mehetek oda dolgozni ahova azok, akiknek írni-olvasni is alig tudnak. Semmi értelme nem volt az egésznek.
2016. okt. 22. 11:53
 7/53 A kérdező kommentje:
*akik
2016. okt. 22. 11:53
 8/53 anonim ***** válasza:
95%
Akkor te valamit nagyon elcsesztél az életeddel, mert általánosságban nem ez a jellemző.
2016. okt. 22. 11:57
 9/53 anonim ***** válasza:
91%
Nem írtad le, mit tanultál.
2016. okt. 22. 12:33
 10/53 TamásTóth ***** válasza:
93%
elárulod hol végeztél és mit kérdező?
2016. okt. 22. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!