Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyi matematika mennyi...

Munkahelyi matematika mennyi 10x 5? Szerintem 50 és nem 40, a főnök szerint 40 és nem kell itt dolgozni?

Figyelt kérdés

Szerződésem szerint heti 40 órás rendben dolgozom, ami ugye napi 8 óra lenne heti 5 napra.

A helyzet ehhez képest hogy napi 10 órára vagyunk berendelve heti 5 nap mindezt úgy hogy ki lett jelentve itt túlóra nincs egy perc se. Tehát a munkaidőnk a szerződésnek megfelel…

Hát szerintem heti 5 x 10 óra az barátok közt is 50 óra és nem 40.

Odamentem a főnökhöz hogy számoljuk már ki, heti 5x 10 óra az hogyan 40 mert szerintem 50!

A főnök válasza: az bizony 40 és ha nem tetszik nem kell itt dolgozni.

És ezzel lezárta a témát.

Meg is kaptam a fizut elszámoltak 1 hónapra 4x40= 160 órát. A 4x 50 = 200 helyett.

Mennyi 10x5? 40 vagy 50?

Ha a főnök mondja akkor 40 ha a matektanár mondja akkor 50?

És ugye a főnök szava az erősebb?

2016. okt. 8. 09:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél be egy nyugtatót, nagyon túlpörögted.

Miért ne lehetne valaki ügyvéd?

Ezen az oldalon csak gyári munkások kommentelhetnek?

Egy ügyvédnek is van hétvége, meg fogsz lepődni, de szombaton nincs az ügyvédi irodákban ügyfélfogadás, és a bíróságokon sincsenek ma perek.

Egy ügyvéd épp ugyanazt csinálja szombaton, mint én, egy irodai dolgozó, és mint te, egy bármilyen helyen dolgozó ember: tovább alszik, bevásárol, tévézget, ebédel, leül netezni.

Nem egy külön faj az ügyvéd, aki nem képes gyakorizni.

Amúgy meg majd odamész a főnöködhöz, elétolsz egy papírt.

Pont le fogja tojni.

Semmi nem történik.

Akkor meg miről is szól ez az egész idegbeteg rohamod?

Ha így járnék, pont azért ülnék meg a seggemen és vigyorognék, mert nekem jó lesz. Otthagyom azt a marhát, aki hülyének néz, és elmegyek egy jobb helyre, ahol talán jobban megbecsülnek.

De akkor, amikor már tudom, hogy vanm másik helyem, nem kezdek neki ilyen kirohanásoknak, mert pont nem érdekel. Mármint akkor, ha tudom, hogy egyébként nem fogok semmit tenni, nem fogok pereskedni.

Menj és sportolj valamit, vezesd le a feszültséget valahogy, mert ha ez így jön ki rajtad, később komoly egészségügyi gondjaid lesznek emiatt.

2016. okt. 8. 16:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"De meg ezt a szart hopgy ügyvéd lettem meg hasonlók hagyjuk már!

Lófaxt vagy te ügyvéd.

Itt ezen a szutyok oldalon mindenki ügyvéd meg atomfizikus stb.

Lófaxt."

Hidd el, az oldal használói nem a népesség reprezentatív mintáját alkotják. Nyugodtan lehet ügyvéd. Na meg azért az atomfizikus meg az ügyvéd között van egy kis különbség. Azért így a 21. században nem olyan hatalmas megdöbbenést keltő dolog egy ügyvéd látványa (írása), nem?

2016. okt. 8. 16:32
 23/25 A kérdező kommentje:
Lószart ügyvéd az.
2016. okt. 8. 18:16
 24/25 A kérdező kommentje:
De tudod mit? legyen ügyvéd. Tőlem aztán luxusprosti is lehet.
2016. okt. 8. 18:17
 25/25 A kérdező kommentje:

"amikor már tudom, hogy vanm másik helyem"

Hát ahogy írtam: a szerződés még nincs a kezemben. És ez az egyetlen oka annak hogy hétfőn még bemegyek dolgozni.

De hidd el ahogy aláírtam másnap már nem megyek. Próbaidős vagyok semmi indok se kell egy telefon hoyg anyátok és nem megyek.

2016. okt. 8. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!