A főnök szerint 2000 forintos órabérem van.250 ezer bruttó fix 8 órás bérből nem tudom hogyan jött ez ki?
Tehát jelenleg 166250 forintot kapok kézhez, ebből tartom fenn magam.
A fönök szerint fizetés csökkentés lesz, mert indokolatlanul magas, 2000 forintra jön ki az órabér?
WTF BRUH? :D
Hát, a 250 ezer bruttó után neki még fizetnie kell utánad nem tudom pontosan mennyit, de lehet ő azt is beleszámolta.
Itt ki tudod deríteni:
:D igen? Tehát neki az az órabér amit a munkavállaló után fizet? :O
akkor én meg beleszámolom a munkaidőbe az odautat meg a hazautat meg az ebédidőt, nem?
"Tehát neki az az órabér amit a munkavállaló után fizet?"
Igen, neki annyi a veled kapcsolatos költsége (sőt, bérszámfejtés, stb...).
"akkor én meg beleszámolom a munkaidőbe az odautat meg a hazautat meg az ebédidőt, nem?"
Beleszámolhatod, csak akkor a nettó 160-ad nem kb 900Ft-os nettó órabérre fog kijönni, hanem 700-ra, vagy ha a (szuper)bruttót számolod, akkor nem 2000Ft lesz az órabéred, hanem kb 1600. Vagy reklamálhatsz is emiatt, de ha elröhögi magát a főnököd és/vagy furcsa fejjel néz rád, akkor ne lepődj meg.
jóó jóóó, de minden más munkáltatónak is ilyenek a költségei.
Nem a dolgozó találja ki, hogy ennyi a teher, nem a dolgozó tehet róla.
Akkor nem kéne ugy előadni, hogy 2000ezer forintos az órabérem, mert nyilvánvalóan nem annyi.
2 vagyok.
Izgi dolog ez a matek, ugye a magyarok 98%-a is rávilágított erre :D
munáltató teljes költsége:
321 ezer
osztom 168-al ---> 1900 ft / óra :D
ha egy fönök igy magyarázza hogy nem kell fizetésemelés, akkor......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!