A főnök szerint 2000 forintos órabérem van.250 ezer bruttó fix 8 órás bérből nem tudom hogyan jött ez ki?
Tehát jelenleg 166250 forintot kapok kézhez, ebből tartom fenn magam.
A fönök szerint fizetés csökkentés lesz, mert indokolatlanul magas, 2000 forintra jön ki az órabér?
WTF BRUH? :D
hát tegnap azzal fenyegetőzött, hogy "majd meg fogunk RÖKÖNYÖDNI, ha meglátjuk a fizetést, mert ő is kiszámolta és ö is MEGRKÖKÖNYÖDÖTT, hogy milyen alacsony számok jöttek ki"
ugyanis tudjátok ő tudományos modszerekkel számitja ki, hogy mennyi fizetés jár.
Nem ő határozza meg a fizetést, hanem a tudomány, a TÖRVÉNY meg hasonló dolgok....semmiképpen sem p :D
Mondjuk van pár kitartottja azoknak vett lakást, telket, autót, bevásárol nekik, rezsit fizeti.
Ott biztos hiba csuszott a számitásba...
de folyamatban...igazából nekem ez a munkahely csak a tanulópénz :(
Felvett volna egy másik cég 200nettóra, de az még ettől is gagyibb volt.
"A főnök szerint"
Szerintem meg sz*rd le, hogy mit gondol a főnök, nézd meg a kettőbekúrt munkaszerződésedet, na abban benne van, hogy mennyi a bruttó személyi alapbéred.
Vagy úgy valósítják meg a csökkentést, hogy kirakják az embert, hogy aztán felvegyenek helyette egy olcsóbbat.
Amúgy mi a feladatod?
itt ugy megy, hogy kirug valakit a fönök, akkor utána feketén visszaveszi 2x annyi pénzért :D
itt a fizetésemelést a felmondás jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!