Munkahelyi matematika mennyi 10x 5? Szerintem 50 és nem 40, a főnök szerint 40 és nem kell itt dolgozni?
Szerződésem szerint heti 40 órás rendben dolgozom, ami ugye napi 8 óra lenne heti 5 napra.
A helyzet ehhez képest hogy napi 10 órára vagyunk berendelve heti 5 nap mindezt úgy hogy ki lett jelentve itt túlóra nincs egy perc se. Tehát a munkaidőnk a szerződésnek megfelel…
Hát szerintem heti 5 x 10 óra az barátok közt is 50 óra és nem 40.
Odamentem a főnökhöz hogy számoljuk már ki, heti 5x 10 óra az hogyan 40 mert szerintem 50!
A főnök válasza: az bizony 40 és ha nem tetszik nem kell itt dolgozni.
És ezzel lezárta a témát.
Meg is kaptam a fizut elszámoltak 1 hónapra 4x40= 160 órát. A 4x 50 = 200 helyett.
Mennyi 10x5? 40 vagy 50?
Ha a főnök mondja akkor 40 ha a matektanár mondja akkor 50?
És ugye a főnök szava az erősebb?
Keress másik helyet ha nem tetszik valami... Persze nem oké és persze nem tudom milyenek a körülményetek de biztos vagyok benne, hogy sokkal sz*rabb helyen lehetnék....
Előző helyemen heti 40 órára voltam bejelentve 111000 ft-re. De minden áldott szombatra bevoltunk hívva. (tényleg max. a piros betűs ünnepekkor nem kellett menni más különben minden szombaton szerinted panaszkodtunk egyszer is?)
Különben meg nem időkeretben dolgoztok?
" szerinted panaszkodtunk egyszer is"
Hát erre azt tudom mondani hogy ha nem panaszkodtatok akkor jó nagy seggek voltatok és meg is érdemlitek.
Persze panaszkodni én se igen fogok, helyette már gőzerővel keresem az állást, 1 hónapja vagyok itt welső fizumat kaptam de a köv havi fizut már nem tervezem itt megkapni.
Szóval meg is érdemled te is.
"meg nem időkeretben dolgoztok"
Röviden? Nem.
Nem terelem én sehova állást keresek (ill már találtam is) és itthagyom én ezt a trágyadombot.
Nem megyek bele jogi csatározásba főleg úgy nem hogy zéró papír van a kezemben amivel a napi 10 órát bizonyathatnám.
Mit tudom felmutatni? jelenléti ív? Belépőrendszer? Semmi nincs.
És ha a főnök azt mondja hogy kérem itt sose volt napi 10 óra? Mivel bizonyítom? A többi dolgozó mint tanú? Úgy be vannak szarva a főnöktől hogy a saját anyjukat is beárulnák ha a főnök kérné.
"A főnök válasza: az bizony 40 és ha nem tetszik nem kell itt dolgozni. "
az én válaszom:
"Rendben, akkor azonnali hatállyal felmondok!
"Rendben, akkor azonnali hatállyal felmondok"
De NEM MONDOK FEL, addig nem amíg nincs a kezemben az új hellyel az aláírt pecsételt fix szerződés.
Addig hülye lennék!!
És ha az új hely mégse jön be akkor két szék közül a padlóra.
Még mindig jobb napi 2 órát igyen melózni 8 órás fizuval mint zéró fizuval munkanélküliként.
#7 ez esetben meg mit sír a szád? Fogd be azt dolgozz. Ha meg van hely lépj.
attól mert rinyálsz egy noname forumon, ahol a dolgozó emberek többsége tisztában van a magyar munkahelyi viszonyokkal meg fizetésekkel, ettől nem fog semmi sem megváltozni az életedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!