Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy Jo mernokinfos?

Mennyit keres egy Jo mernokinfos?

Figyelt kérdés

2 ev mulva eretrsegizek es felvettem az emelt matek faktot ugy, hogy ezelott 2 evig nem tanultam matekot es akkor is 1-2-es voltam, igaz ugy, hogy le se szartam es eddig szinte semmit sem ertek (gyok, hatvanyozas, szorzatta alakitas) es hetfon doga...

Megeri legalabb megprobalni hogy sok tanulassal sikerul az emelt erettsegi vagy ez felejtos es nem nekem valo?

2016. szept. 23. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
1000csilliárd
2016. szept. 23. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
hétfőig lazán meg lehet tanulni
2016. szept. 23. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Nem neked való 1-2-es matekkal. Ha a gyökvonást se érted, hogy fogsz majd deriválni/integrálni?
2016. szept. 23. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
kábé esélytelen. De semmi sem lehetetlen, nem ismerunk.
2016. szept. 23. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálni mindenképp megéri. 11. osztályban kettes voltam matekból, aztán érettségire rájöttem, hogy nekem ez mégis kell, és onnantól nem szartam le. Az érettségim ötös lett, felvettek a BME-re, és mára diplomás mérnök infósként keresek sok pénzt.
2016. szept. 23. 17:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Regen azert szartam le mert nem ezzel akartam dolgozni. Mostanra ugymond megjott az eszem. Itthon csinalgatom a feladatokat, es (szerintem) kezdem oket megerteni. Megcsinalom a konyv segitsegevel es utana megcsinalom anelkul is, tehat annyira nem vagyok retardalt:D csak hat ugue lassabban megy
2016. szept. 23. 17:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolso milyen eretrsegit csinaltal? Emeltet?
2016. szept. 23. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:

A lenyeg h szeresd mert k sok idot kell bele olj ha ezzel akarsz foglalkozni(matek). De oszinten szolva nem hiszem h van egyaltalan fogalmad arrol mit csinal egy mernokinformatikus. Az a baj h ha nem lesznek sikereid valoszinu h megutalod a matekot es akkor eselytelen mert ezek nagyon az alapok amiket irtal. Ha csak a penz motival (kerdesedbol ez jon le) akk nezz mas szak utan. Lehetoleg olyannal foglalkozz amit szeretsz es akk a munka nem lesz munka a tanulas nem lesz tanulas hanem szorakozas. Ja igen es sokat lehet vele keresni 300e-tol akar tobb millio ft-t is.

Bocs az ekezetek miatt.

2016. szept. 23. 18:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszod. A kerdesbol csak a penz latszik, de szeretnem is csinalni. Utanaolvastam mindennek. A matekot pedig megszerettem, hogy ez meddig tart, az majd kiderul

2016. szept. 23. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:
ezzel az erővel mehetsz gázszerelőnek is. Az, hogy bejön e az élet ígyis meg úgyis a véletlenen múlik!
2016. szept. 23. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!