Munkahelyi matematika mennyi 10x 5? Szerintem 50 és nem 40, a főnök szerint 40 és nem kell itt dolgozni?
Szerződésem szerint heti 40 órás rendben dolgozom, ami ugye napi 8 óra lenne heti 5 napra.
A helyzet ehhez képest hogy napi 10 órára vagyunk berendelve heti 5 nap mindezt úgy hogy ki lett jelentve itt túlóra nincs egy perc se. Tehát a munkaidőnk a szerződésnek megfelel…
Hát szerintem heti 5 x 10 óra az barátok közt is 50 óra és nem 40.
Odamentem a főnökhöz hogy számoljuk már ki, heti 5x 10 óra az hogyan 40 mert szerintem 50!
A főnök válasza: az bizony 40 és ha nem tetszik nem kell itt dolgozni.
És ezzel lezárta a témát.
Meg is kaptam a fizut elszámoltak 1 hónapra 4x40= 160 órát. A 4x 50 = 200 helyett.
Mennyi 10x5? 40 vagy 50?
Ha a főnök mondja akkor 40 ha a matektanár mondja akkor 50?
És ugye a főnök szava az erősebb?
"Én 12 órában dolgoztam minimálbérért (8 órás minimálbérért persze) 2 évig, és a kutyát nem érdekelte."
Pffff.. apám egy most vagy csont kamu
vagy te egy hatalmas barom vagy.
2 évig minimálbérért 12 óráztál... gratula meg is érdemelted. Kár hogy eljöttél onnan egy ilyen baromnak ez járna.
(vagy kamu)
Hát tudod mikor ! első hónapban otthagynám a retekbe!!
Hát elmegyek feketézni és többet keresek!
Nem kamu, te szerencsétlen!
Ügyvédjelölt voltam, gyakorlati idő kellett a szakvizsgához. Ennyi. Előtte két évig meg még fizetést sem kaptam, képzeld. Sőt, a járulékokat is nekem kellett fizetni.
Rinyáljál csak itt, hogy milyen szörnyű neked, és ha írja más, hogy vannak rosszabb helyzetek is, akkor meg írd, hogy kamu. Ha ettől jobban érzed magad... Elég szerencsétlen kis senki lehetsz.
Most már önálló ügyvéd vagyok, messze nem minimálbérért. Megvolt a befektetés, ennyi.
Akkor nem értem miért rinyálsz, hiszen az ügyvédnél csak egy feleslegesebb ember van, a politikus.
Tudtad, hogy később többet fogsz keresni.
Én igen is feljelenteném. Ha nem teszed ugyanezt fogja csinálni az utódoddal. Annak meg külön gratulálok, aki azzal példálózik, hogy vannak ennél szarabb helyek is. Lesznek is, amíg van olyan hülye aki elvállalja..
Magyarországon ezt még mindig kevesen fogják fel, hogy nem csak magukkal csesznek ki, hanem másokkal is.
Ha senki nem vállalná, a munkáltatók rá lennének kényszerítve, hogy betartsák a törvényt.
Én komolyan nem értem az ilyen munkáltatókat. Pontosan tudja, hogy napi 10 óra lesz a munkaidő. Azt is tudja, hogy egy munkásra havi 100 egység pénze van (csak hasra csaptam). Szerintem egy csomó ember elvállalná azért a pénzért a 10 órát is boldogan, így viszont hogy sumákol, csak azért éri el, hogy folyamatosan cserélődni fognak az olyan emberei, akiknek ez a bérezés ennyi munkához nem megfelelő.
Gondolom még csak be sincs jelentve senki, ha már törvényt sért amúgy is, akkor nem mindegy már neki, hogy esetleg a munkájára nem jön ki a törvényes minimálbér se?
"Akkor nem értem miért rinyálsz, hiszen az ügyvédnél csak egy feleslegesebb ember van, a politikus.
Tudtad, hogy később többet fogsz keresni."
Én egy percig nem rinyálok, a Kérdezőnek válaszoltam. Nyilván tudtam, hogy van értelme vállalni ezt is.
Egyébként meg nem hiszem, hogy olyan felesleges lenne az ügyvéd, hiszen érdekes módon mindenkinek csak addig van nagy szája - mint neked is -, amíg nem kerül valami jogi bajba. Na, akkor rohannak hozzánk, fülüket-farkukat behúzva.
És ezt a kérdést most minek írtad ki???
Csak el akartál dicsekedni azzal, hogy te vagy a jani?
Feljelenteni nem fogod, hanem lelépsz, mert van másik hely.
Jól van akkor, menj, de minek írtad ki?
Semmi kérdés nem volt benne, csak okoskodni akartál.
Osztod itt azt észt mindenkinek, de milyen alapon?
Egy senki kis beosztott vagy, de azért kiosztod az összes többi embert valami gusztustalan bunkó stílusban, pedig te nem tettél le semmit az asztalra.
Ha arra voltál kíváncsi, hogy mennyi 5x10, akkor írd ki házi feladat témakörbe, biztos kapsz segítséget.
Idióta nagyokos, azt hiszed, te sz...... a spanyolviaszt, mert a nagy száddal szembementél a főnökkel?
kapsz még majd pofonokat az élettől, rájössz, hogy végzettség nélkül kuss a neved.
Azt hiszed, a másik majd jobb lesz? haha... kis naiv! :D
" mert a nagy száddal szembementél a főnökkel? "
Nem mentem én senkivel szembe szót se szóltam és dolgozom tovább.
MÉG!!!
Az más kérdés hoyg asztalt borítok napokon belül, de ezt se úgy értem hogy ordibálok majd.
Mezeinen odateszek majd egy lapot a főnöknek, felmondás ő meg vállat von majd és azt mondja elmész-jó menj. És ennyi lesz.
Az meg hogy más iylen feltételekkel meg rosszabbakkal évekig szopja a bránert-tegye!!!
Megérdemli.
" folyamatosan cserélődni fognak"
Ja hát ez meg a másik. Az a barom főnök meg sír mint a fürdősprosti hogy jaj nincs ember mindig elmennek-hát még jó hogy elmennek!
Ilyen retek hozzáállással ki marad??
Akinek végképp nincs más az marad max.
De azokra a lumpen senkikre meg nem lehet építeni. Becsiccsant munkaidőben és úgy kell összekaparni meg ilyesmik.
De meg ezt a szart hopgy ügyvéd lettem meg hasonlók hagyjuk már!
Lófaxt vagy te ügyvéd.
Itt ezen a szutyok oldalon mindenki ügyvéd meg atomfizikus stb.
Lófaxt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!